Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArekPotrzeba

Dofinansuje ktoś studia ?

Polecane posty

Gość ArekPotrzeba

Witam wszystkich. Mam na imię Arek. Na co dzień dorabiam sobie w markecie (przy rozkładaniu towaru, na opłatę rachunków ) Szukam POMOCNYCH LUDZI którzy zechcą mnie wspomóc finansowo, ponieważ nie stać mnie na kolejny rok studiów a nie chciałbym zaprzepaścić . Rodzina, przyjaciele oraz bliscy i profesorowie mi pomagają lecz to za mało. Liczę na waszą pomoc Liczy się dla mnie każdy grosz Na dzień dzisiejszy brakuje mi 1450zł. Proszę o przelew : Odbiorca : Arkadiusz Tytuł przelewu: Dofinansowanie nauki Nr. konta bankowego : 94 1020 3088 0000 8702 0099 7866 Bank odbiorcy : PKOBP

Gość gość
Poszukaj sobie sponsorki

Gość gość
Człowieku czy ty jestes powazny myślisz ze ktos ci kasę przesle przecież jak jestes na studiach to mozesz wziac dziekanke I wyjechac za granice I zarobic na studia i u trzyma nie no chyba ze wolisz zerowac na ludziach. Mnie nie bylo stac na studia wyjechalam zeby zarobic za granice I tam skaczylam studia i pracuje w zawodzie. Sama na wszystko zapracowalam, jesli teraz zerujesz na innych ludziach to jak ty sobie w zyciu poradzisz. I moze jeszcze powiesz ze robisz jakies studia byle zeby miec po których pracy nie mam. Przykro mi ze polska wychowuje takich nieudacznikow. Zasada jest prosta jak sie czegos nie ma a chce miec to sie z********a zeby miec. Pozdrawiam