Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

który miesiąc lub miesiące Waszym zdaniem są najtrudniejsze u niemowlaka?

Polecane posty

Gość gość

Które ajbardziej "dają w kość"?

Gość gość
2-6miesiąca gdy są kolki :/ około 9miesiąca -14 zęby

Gość gość
Zdecydowanie pierwszy, bo wszystko jest nowe, brak wprawy, zmeczenie , lęk o dziecko

Gość gość
U mnie to na pewno 5-6 miesiąc, ale taką kumulację mieliśmy. Chciał już raczkować, pełzał nieporadnie i z wielkim trudem, ciągle tym zirytowany, leżeć w wózku nie chciał, rosły mu zęby- problem z piciem, jedzeniem, spaniem, do tego to wszystko w lecie a on gorąca nie toleruje. Ale tak poza tym było ok. To pierwsze ząbkowanie było najgorsze, potem już jakoś lepiej szło.

Gość gość
Pierwszy miesiąc przy pierwszym dziecku. Drugiego jeszcze nie mam i po pierwszym dziecku, które ma rok, mam z każdym dniem coraz mniejszą ochotę znòw pakować się w obowiązki nad małym dzieckiem.

Gość gość
U mnie 8 miesięcy, dwójeczka, Zemby sa juz 4 u jednego w sumie bezbolesnie ( zanim sie zorientowałam by smarować to w nocy wyszły) 2 troszkę ostatnio marudzi to tez pewnie bedą zeby... Ogólnie sa pogodni, prawie nie płaczą a jak juz to wiem dlaczego, tyle ze teraz sa troszkę nie do ogarnięcia bo sie szybko przemieszczają i trzeba mieć oczy w koło głowy ale jest fajnie nie narzekam :-) Najgorsze to chyba właśnie kolki ale mieliśmy je tylko kilka razy i sposób sie na nie szybko znalazł...

Gość gość
zemby, omg!!!

Gość gość
3-6 mies.chcial juz cos wiecej ale nie umial i ciagle zirytiwany.no i malo spal w ciagu dnia

Gość gość
11- kiedy zaczynał sam chodzić i co chwilę się o coś rozbijal i przewracal, nie moglam go na chwile spuścić z oka

Gość gość
0-3, kiedy nie ma żadnego rytmu i dziecka w żaden sposób nie można zająć. Potem już z górki - przynajmniej u mnie, a mam dwójkę. Po 10 m-cu moim zdaniem zaczyna się najlepszy okres, kiedy dzieci zaczynają tak naprawdę reagować. Raczkowania i nauki chodzenia źle nie wspominam.

Gość gość
Dla mnie 7 bo zaczely wychodzić zeby i mala starsznie sie wiercila w nocy, nie chciała spac u siebie i co godzine wstałam