Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzis przenioslam corke do innej szkoly podstawowej

Polecane posty

Gość gość

udlo sie to dopiero w 2 klasie. bo rok temu nie bylo szans.dalej od domu ale lepsza kadra nauczycielska, fajne zajecia pozalekcyjne. bo nie moglam zniesc obecnej corki wychowawczyni.

Gość gość
No i?

Gość gość
Urzekła mnie Twoja historia

Gość gość
dzis corkas byla 1 dzien w nowej szkole. jest w 2 klasie.i jestem zadowolona.lepsza organizacja pracy. 1 klasa ma swoj wlasny boks- wiec zostawiaja obuwie. nikt nie wchodzi oprocz wychowawczyni. kazdy ma swoj numerek. a nie jak corka musiala targac ze soba odziennie kapcie. pani bardzo mila i zadowolona z corki ze 1 dzien i tak sie odnalazla corka.

Gość gość
A mozesz cos napisac o starej wychowawczyni co takiego robila. Jestem w podobnej sytuacji nie moge dogadac sie z kobietą. Jedno mowi co innego robi. Caly rok mi oczy mydliła ze dziecko bardzo dobrze sie uczy i nie ma z nia problemow,a na koniec roku wyszedl klops nie dala jej wyroznienia w postaci ksiazki juz nic z tego nie rozumie.

Gość gość
wychowawczyni to mloda dziewczyna zaraz co po studiach. nie miala takiego podejscia do dzieci. w szkole nic sie nie dzialo. 0 organizacji. świetlica za krotko czynna. musialam co chwile sie spozniac do pracy i zwlaniac wczesniej bo czyna od 7.30 do 15.30. akurat w tych h pracuje.teraz mam od 7-16. co chwile wymyslanie dni wolnych.swietlica tez pozamykana na dni wolne.jak przed swietami. a w nowej szkole co chwile cos. np. tydzien zdrowia-rozne zabawy konkursy.jest calkiem inaczej. zajecia dodatkowe dla dzieci.ogolnie lepsza organizacja. no i co wazniejsze wuzszy poziom.

Gość gość
Moja tez po studiach -jednym slowem porazka . Za to szkoła taka o ktorej piszesz teraz ,wysoki poziom ,konkursy. Dobrze zrobilas ze malą przeniosłas czesto zdolne dziecko moze przez zła szkole lub nauczycielke sie tam poprostu zmarnować .

Gość gość
a czare goryczy przelalo to ze przed bozym narodzeniem miala byc swietlica czynna.wiec ucieszylam sie i nie bralam wolnego. dzien przed okazlo sie ze jednak swietlica bedzie zamknieta. mwoie do niej ze tak sie nie robi.wiec otworzyli swietlice na 3h. siedziala sama z moja corka i ani slowem sie do niej nie odezwala. wielce obrazona.i wydzwaniala domnie mowiac ze popsulam jej swieta i przezemnie musi odwolac wyjazd. juz po tej akcji za kazdym razem gdy byly wolne dni od szkoly( wiedzialam o nich jakias czas wczesniej ) bralam wolne.

Gość gość
dla mnie taka sytuacja to temat dla kuratorium! Maaatko! Jak zobaczylam temat, to myslalam, ze to jakies fochy i wydziwianie, ale po ostatnich przykladach widze, ze byla detka!

Gość gość
Moja od samego początku jest zapisana do szkoły http://atena.edu.pl/. Zdecydowałam się na ten krok ponieważ nie chciałam, zeby chodziła do szkoły publicznej. Jeszcze mnie stać, zeby zadbać o jej wykształcenie, dlatego podjęłam taką decyzję i jej nie żałuję. W co innego inwestować, jak nie w rozwój swojego dziecka?