Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna, stulejka

Polecane posty

Gość gość

a więc, może opisze wszystko od początku Mam 17 lat, tematem stulejki zainteresowałem się już 3-4 lata temu i podejrzewałem, że moge ją mieć lecz nie wgłębiałem się bardziej w ten temat bo w niczym mi to nie przeszkadzało dlatego, że mam tak zwaną pół stulejke - napletek bez wzwodu schodzi do konća ale przy wzwodzie max. do połowy i w tym problem Nie przeszkadzalo mi to w niczym w wieku ok. 13 lat a jako, że jestem bardzo wstydliwy to do tego momentu o niczym nie powiedziałem rodzicom. Z dziewczyną z którą znamy się już 2,5 roku jestem od 4 miesięcy, kilka dni temu doszło do zbliżenia między nami, wiecie jak to jest, ja pobawiłem się jej kroczem a ona pobawiła się moim małym w spodniach i majtkach jako, że odmówiłem sciągania ich pod pretekstem, że jeszcze się wstydze ;/ Jak mam jej powiedzieć o moim problemie i jak na to zareaguje? Przymierzam się powoli do zrobienia tego, oczywiście napisałbym jej to bo dla mnie to już bardzo wstydliwy temat i nie wiem czy potrafiłbym z nią o tym porozmawiać

Gość gość
Nie rób jej traumy. :O Ma prawo mieć seks z normalnym penisem. Tak czy siak musisz iśc na zabieg.

Gość gość
idz do lekarza i na zabieg , wstydzic to sie moze maly chlopczyk