Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość NIMFOMANKA88
Najpierw musisz opanować techniki zdobywania, oczarowania, podrywania KOBIETY. Później być może... Ale nie łudź się.. I nie startuję w zawodach, żebyśmy mogli się "spróbować".

Panowie.... Może małolaty, niepewne siebie kobietki, oraz dojrzalsze kobietki z masą problemów na koncie- polecą na kasę...Ale nie prawdziwe kobiety, znające swoją wartość, atrakcyjne, seksowne i pewne siebie, realizujące się w życiu babeczki... I to nie chodzi o cenę w PLNach.

Bo ja owszem, dam się zerżnąć, będę dziwką w łóżku, stuprocentową, superseksowną kobietą, na widok której 99 procent panów zapomina języka w gębie, ale nie dla jakiegoś facecika któremu brakuje JAJ i sam ma kompleksy. I to takie kompleksy, że musi kupować zakompleksione dziewczynki. Pozdrawiam wieczornie i przesyłam buziaczki :P

Gość gość
dziś ahahahahaahhahahahahaahahaha Ale ci wymiotla.zabraklo slow? hahahhahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahah brawa NIMFOMANKO P.S umowisz sie ze mna?

2016.09.02 Nie licz na to. W życiu mam wystarczająco dużo osobników płci męskiej, którzy chętnie się ze mną umówią.

Gość paweu153
Nie czytałem całego wątku. Tylko mam pytanie do nimfo. Czy jesteś szczęśliwa?? Spełniona??

Gość gość
Nimfomanka choruje na niedowartosciowanie , wyglad ma prawdopodobnie dobry , ale musi miec inny kompleks np. brak wyksztalcenia i dlatego musi sie poczuć ze cos znaczy na tym świecie i dorwala ofiarę ,który nawet nie zauważył ze się z niego smieje .