Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jemu już nie zależy?

Polecane posty

Gość gość

Nie spotykamy się często, mało piszemy niz wcześniej, nie pali sie jakoś żeby owe spotkania proponować. Mimo to wciaz mówi ze kocha itd jednak ja mam inne wrażenie

Gość gość
Nic nie zrobisz, rozejrzyj się za innym.

Gość gość
nie zależy mu na tobie

Gość gość
miłość chce się spotkać, dawać... to, co napiano - to oczywisty dowód na nie istnienie miłości.

Gość gość
a jak dlugo sie znacie? moze ma absorbującą i wyczerpującą prace

Gość gość
Tak rozejrzyj sie za innym. A żeby daleko nie szukać spójrz na mnie bede miał dla ciebie duzo czasu gdyż jestem bezrobotny Nie jestem sknerą nie będę wydzielał c****eniedzy najwyżej brał od ciebie. Sam nie utrzymuje i nie wymagam od partnerki przesadnej czystosci, w domu od lat utrzymuję z pomocą pozytecznych grzybów i bakterii kontrolowany nieład To co? Pasuuuje?

Gość gość
Chlopaczyna stara sie jak moze lata po sklepach oglada zareczynowe pierscionki ślubne garnitury poci sie na kursach tańca zeby nie bylo wstydu jak przyjdzie zatanczyc pierwszy taniec ukrywa to wszystko jak może żeby miała niespodzianke a tej jeszcze źle.

Autorko, a zmienił się jakoś jego tryb życia ostatnio? Może ma więcej pracy? Jeśli nie, to rzeczywiście sprawa nie wygląda zbyt różowo.