Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o takim zestawie ubranek?

Polecane posty

Gość gość
Według mnie ok. Zawsze Ci się cos przyda chociażby "po domu".

Gość gość
Moim zdaniem drogie i nie ladne. Naprawde w sklepach na wyprzedarzach mozna kupic sliczne ubranka za pare zl. Nie dala bym 59zl za uzywane ubranka do tego brzydkie.

Gość gość
Według mnie takie sobie, niepraktyczne. Poza tym jakies duże jak na ten rozmiar, ale cena ok jak dla takiej ilości no i widać, że raczej zadbane

Gość gość
Ponawiam pytanie, bo nikt nie odpowiedzial:) zejsc z cena czy podzielic na dwa zestawy?

Gość gość
Fajny zestaw,myśle ze cena tez ok,mam trochę starsza córcię bo sama bym kupiła :) A tak poza tym to ze swojej strony mogę Ci doradzić,żebyś nie robiła zdjeć na gołej podłodze,podłóż np. Koc,zdecydowanie lepiej to wyglada :) Pozdrawiam

Gość gość
Zejść z ceny, zrobić ładniejsze zdjęcia bo nie wszystko dobrze widać. Podzielić na dwa? To już połowa tam będzie taka z byle czym... niby masz cenę 1,50 za sztukę, ale jeśli to cena za parę używanych skarpetek czy czapeczki, wcale nie jest atrakcyjna. Nikt też raczej nie potrzebuje dziewięciu czapeczek na pierwsze 3 mce, cienkie letnie sukienki/tuniki też raczej się nie przydadzą na okres wrzesień/grudzień.