Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest, ze wychodzac z samolotu w Anglii wszystko staje sie kolorowe, ladne

Polecane posty

Gość gość

tanie dla tych przyglupow ? Ludzie milutcy itp.

Gość gość
To ze wyjechales za kasa i Ci nie wyszlo autorze nie znaczy ze kazdy widzi przed soba tylko pare groszy wiecej i dla tych paru groszy jest gotow zrobic wszystko. Niektorzy z nas wyemigrowali bo chcieli a nie zeby sie dorobic. Wyjechales, nie wyszlo ci- trudno, ale po co caly ten jad?

Gość gość
Wlasnie w PL zarabiam tyle samo, nawet wiecej, bo nie patrza , ze jestem z Polski :P:D

Gość gość
Ale wlasnie jemu wyszło. To wam nie wyszło w PL i udajecie ze wychodzi wam w uk, tanie paroby dla angoli :D 🖐️ Hahahahahah! Kocham cie PL

Gość gość
Dokladnie. Ja wyemigrowalam bo chcialam i jestem szczesliwa. I nie, nikt nie patrzy skad jestem, to nie to srodowisko

Gość gość
"Dokladnie. Ja wyemigrowalam bo chcialam i jestem szczesliwa. I nie, nikt nie patrzy skad jestem, to nie to srodowisko" Ojejciu juz sie pańcia unosi a co ty ksiezniczko robisz na kafe? :P Perełko, chamy, buce i ksenofoby sa w kazdym srodowisku. W PL przynajmniej jestem u siebie :) No chyba ze w srodowisku perelki to same takie milusie perelki :P:D ktore obgaduja jak wyjdziesz z pokoju , jak na glupie tchorzliwe angielskie swinie przystalo !

Gość gość
Ojejciu juz sie pańcia unosi a co ty ksiezniczko robisz na kafe? jezyk.gif xxx Nie unosze sie kwiatuszku slodki tylko wyrazam swoje zdanie. To publiczne forum i nie ty decydujesz kto sie wypowiada. Jak widac nie pasuje ci, ze mi sie udalo. Boli, prawda? Zwlaszcza jesli jedyne co masz do zaoferowania to wyzwiska, drwiny i tlumaczenie samemu sobie jak ci swietnie i jak to ludzie na pewno klamia, ze im wyszlo. Wspolczuje ci.

Gość gość
Jedyni którzy tu się unoszą to te przegrance które wyzywające innych. Jak komuś się za granica podoba (większości bo trzeba być totalnym idiota żeby sobie nie poradzić i nie być szczęśliwym ) to zaraz zaczyna się ubliżanie? Od księżniczek i paniusiek? Kompleksy wychodzą z ciebie koleś.

Gość gość
Prawda boli dopomyjów ze ktos ich elegancko podsumował. Ofiara losu której nie wyszło w PL biedactwo :D :classic_cool: Hahaha! Kocham cie PL.

Gość gość
14:04 To sa przyglupy , haha, w PL kazdy jest niemily a w UK kazdy jest milutki i ceni ich polskosc:D:D

Gość gość
Tutaj nikogo nic nie boli oprócz ciebie ;) i nie przytakuj sobie człowieku bo żal na to patrzeć. Taki masz raj w PL, "kariera" na kobiecym forum.

Gość gość
Nie rozumiem jak można mając wybór mieszkać w tym nienormalnym kraju jakim jest PL. Skazać siebie na nienormalne życie na to trzeba być niespełna rozumu.

Gość gość
Normalny kraj jak cos umiesz i nie dajesz sie dymac za kilka groszy. W UK tez malo zarabiacie, ale kusza was dodatkami i benefitami:P

Gość gość
Komplwksy i to wielkie. A kilka osob tutaj nie umie czytac ze zrozumieniem bo juz nawet nie kojarzy komu dokladnie ubliza i za co. Prawda boli, ze komus sie udalo i ze jest szczesliwy. Wlozcie troche wysilku w swoje zycie, moze i wam sie powiedzie, cisnienie spusci i nie bedziecie musieli pluc jadem zazdrosci. Bo jak na razie konstruktywne argumenty nie padly. Tylko wyzwiska. To na poziomie podstawowki, dorosli juz potrafia lepiej sobie radzic z oponentem w dyskusji :-)

Gość gość
Wlasnie -- a w PL tych benefitow nie ma. Jak jestes w biedzie to nie masz szans sie z niej wyrwac, bo nie stac cie na lepsza opieke zdrowotna, doksztalcanie, zeby poprawic swoje zycie.

Gość gość
15:37 W UK tez was nie stac na doksztalcanie.

Gość gość
Co wy z tymi benefitami?? Jakie wy macie zarobki? Ja nawet jakbym zarabiala polowe tego co mam i miała dziecko to nawet by mi nic nie przysługiwało. Niezła patologia tu siedzi...chyba ze to ta sama osoba tu pisze haha

Gość gość
15.53 ja mowie o sytuacji ogolnej, nie wiem dlaczego sobie wywnioskowales ze mnie nie stac na doksztalcanie. Zreszta nie musze, bo kwalifikacji mam sporo, a jesli do pracy mi potrzebne dodatkowe umiejetnosci to instytucja za to placi. Normalne, nie wiem dla czego dla niektorych to kosmos.

Gość gość
Paradoks nieudolnego dorobkiewicza: Wyjechal do UK bo mu nie wyszlo w Polsce, nie wyszlo mu tam ta samo wiec wrocil. Teraz pisze siedzac w Polsce "kocham cie Polsko, nedzne UK". Podstawowe pytanie- skoro mu wyszlo w Polsce, dlaczego wyjechal. Skro w UK ez swietnie se radzil, dlaczego wrocil? Co nastepne- jeszcze lepiej mu idzie w Polsce wiec zowu wyjedzie? Jezeli klamiesz to chociaz pomysl bo sie we wasne brednie zaplatujesz.

Gość gość
Pare tematow ludzie pozakladali gdzie argumenty bingola/wuefisty/czy inne zmyslone aliasy sypia sie. Brakuje mu teksow do wklejania, kazdy sie z niego smieje to, to w stare tematy wpisuje puste komentarze zeby zapchac forum. Ludzie sie z niego smieja i panikuje.

Gość gość
Ej qry emigracyjne. Napiszcie w punktach, co wam sie tam udalo na tej emigracji? Bo odpowiedz na to pytanie nurtuje mnie od dluzszego czasu. Ale jakos nikt nie potrafi na nie sensownie odpowiedziec.

Gość gość
Jak komus nie podoba sie w PL, tym bardziej nie spodoba mu sie w UK :P w PL konkurencja nie tylko z Ukrainy:P

Gość gość
Jak komus nie podobalo sie w PL, napewno nie spodoba sie w UK :P W UK konkurencja z calego swiata, nie tylko z Ukrainy

Gość gość
17.52. Bycie SZCZESLIWYM. Po prostu debilku jeden. I to jest kwestia subiektywna ktorej sie nie da zmierzyc iloscia zlotowek, funtow, wypraw na grille, salcesonow itd. Wiec mozesz pluc jadem ile chcesz tego ci sie nie usa zakwestionowac. Nie wien czy zrozumiesz moja wypowiedz, bo ma kilka dlugich slow

Gość gość
gość 2016.09.03 - Zawiało rasizmem z tytułu tego tematu. ;)

Gość gość
Wracam wlasnie z wesela na 250 osób takich, co w zjednoczonym królestwie za najniższa krajowa w fabryce ,,tyraja'' wesele bylo z poprawinami i kosztowało nie mniej niż 180tysiecy złotych. Dla nich to byly oszczędności 3-4 lat przy wakacjach 4razy do roku i sredniej klasie auta prosto z salonu.

Gość gość
Powiedzieli ze jeszcze 3-4 lata i wrócą tutaj na stałe, będą się rozmnażać, otworzą coś swojego za zatobione tam pieniążki. A ile Wam udaje się zaoszczędzić i kosztem czego?

Gość gość
Nie wiem jak jest po wyjściu z samolotu w Anglii ale ja jak wysiadam z pociągu w moim mieście, idę aleją wysadzaną klonami, mijam zadbane domki w mojej dzielnicy przed którymi kolorowe kwiaty, a nie byle nudny trawnik, to nadziwić się nie mogę jak tu ładnie. Co tu dużo gadać. Serce rośnie.

Gość gość
Jakim trzeba byc przyglupem zeby w jeden wieczor wyje!bac tyle kaski. I pewnie wiekszosc na qrewski alkohol dla gosci. BUEEHHHEEEHHHAAAHHHAAA ludzie to takie poje!by ze leb peka. :D bingol nie jestes sam :D