Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie czy mam szanse na dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Staram się już długo odwiedziłam paru lekarzy. Do tej pory byłam stymulowana clostilbegyt 1 tabletką owulacja wystąpiła 2 razy na 6 cykli stymulowanych w 1 i 2 cyklu. Lekarz nie zwiększył dawki. Badania ok lh,fsh,prolaktyna,testosteron,estradiol itp jedynie tsh prawie 3. Długo nie odwiedzałam lekarza tylko mierze temperaturę i skok jest około 21dc cykle około 30-34. Unormowały mi się jakies 10 miesięcy temu. Dodam że mam trądzik na plecach i lini żuchwy. Każde usg jakie miałam nie potwierdziło pco. Jajniki macica wszystko ok. Waga 55kg przy wzroście 168cm. Boję się że nigdy nie zajdę w ciąże. Dlaczego clo przestało działać i pęcherzyki zamiast rosnąć zatrzymywały się? Proszę o pomoc bo oszaleje. Może był ktoś w podobnej sytuacji?

Gość gość
A co lekarze na to ci mówią?

Gość gość
Nikt nie mówi co mi jest ale wydaje mi się ze skoro 1 tabletka clo nie dala rady to powinni zwiększyć do 2. Lekarz na luzie powiedział że z Panią to ja sobie poradzę,ale mnie też interesuje co mi jest dlaczego tak się dzieje.tym bardziej że hormony które zrobiłam nie wskazują na nic niepokojącego.