Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Singielki jak spędzacie wewkendy?

Polecane posty

Gość gość
Panie posiadajace potomstwo dzięki takim przycinkom, proroctwom uwalniają z siebie jad , który je tłamsi z zazdrosci :))

Gość gość
baby to jamochłony są !

Gość gość
Singielka = puszczalska

Gość gość
Wiele z Was pisze że wolą być same a facetów mają w d***e. Dziwne. Nigdy nie spotkałem się z tym żeby osobie samotnej nie doskwierała ta samotność. Może same siebie oszukujecie?

Gość gość
do 15.50 ach ta zazdrośc mamusiek :)))

Gość gość
do 15.50 co ty piszesz głupku, mamuśki to dopiero się puszczają, na saxach za granicą to idą w pola aż huczy :))))))))))

Gość gość
chciałbym bzykać mamuśke w polu !

Gość gość
Singielkom, starym pannom trzeba współczuć. Tylko mały procent lubi być sama. Skrzywdzone lub nienadajace się do związku płaczą w rękaw. Co gorsza niektóre są bardzo zawistne i dwulicowe. Dopóki ktoś młody jest dobrze ale te starsze to już dziwaki niestety.

Gość gość
Matki Polki to wściekłe szmiry i zlodziejki

Gość gośćbaba
wszystkie baby to wredne pchły

Gość gość
Singielka to nie jest kobieta samotna, tylko ta która nie ma stałego partnera i seksi się z kim chce i kiedy chce? Proszę o odp, bo nie wiem czy mój słownik jest aktualny.

Gość gość
jeżeli mierzyć tym , ilu do mnie podbija zamiast tylko mierzyć wzrokiem - to mało. Ale jakby podbijal obcy na ulicy to raczej bym nie zaczęła w ten sposób znajomości. Poza tym ktoś mi kiedyś powiedział ,,ze ja ponura chodzą i mam taki wyraz twarzy ,ze faceci mogą się mnie bać. Od bliskiej osoby to usłyszałam. Myślę ,ze na pewno chodzę smutna , bo jestem samotna. Może w braku uśmiechu tkwi problem.

Gość gość
do 17.53 no. A mamuśki Polki z jednym i tym samym zapierdziałym ogórem hehehehehe, jad z nich wychodzi jak widzą zadbaną singielkę :))))))

Gość gość
Chyba tylko stare panny mają taką chęć jechania po mężatkach. Nikt takiej się nie oświadczył, nikt nie chciał spędzić reszty życia. A nawet jak chciał to taka nie nadaje się do związku. Nie widzę nic fajnego w k****eniu się co chwila z innym, w płytkiej relacji.

Gość gość
do 18.22 ty sie wyk*********.ł...a..ś zanim zmamusiałaś, ładnie piszesz o sobie :))) Twój zapierdziały ogór chciał z Toba zostac, bo jest tak samo brzydki jak Ty :)) vivat piękne, zadbane singielki macie wybór to korzystajcie, mamuśki WAS nienawidzą i to jest piękne :))))))

Gość gość
Stara zdziwaczała panna raczej nie reprezentuje nic pięknego choć by chciała. Smutne i prawdziwe.

Gość gość
gość dziś czyli to ty ta dziewczyna z 17:05? co ma 29 lat

Gość gość
zlot starych panien

Gość gość
dziś to jak ty kogos chcesz spotkac?

Gość gość
Tak , to ja pisałam z 17.05, 29 lat. Naprawdę przykre jest wrzucanie wszystkich singielek do jednego worka.czasem ktoś przeszedł traumę , czasem jest nieśmiały , nie zawsze chodzi o to ,.ze singielka kaprysi i dlatego zostaje sama.

Gość gość
dziś W takim razie gdize jest twoj problem? Trauma? Nieśmiałość?

Gość gość
Odpowiadam - dlatego pewnie nie spotkam. Każdy kiedyś ma dosyć i przestaje udawac pogodę sucha i uśmiech , zwłaszcza ze jak sie uśmiecha to owszem sypią się propozycje...pojscia do lóżka.

Gość gość
Pogode ducha*

Gość gość
dziś zatem odrzucaj te lozkowe propozycje az do do momentu spotkania kogos kto zapragnie cie poslubic Gdzie problem?

Gość gość
Moj problem to dzieciństwo - przerobione na terapii u psychologa. i co z tego :) wiem , ze problem gdzieś tam nadal jest , ale nie mam już siły,,niech się to życie toczy w pojedynkę.smutne , przewidywalne.

Gość gość
Przecież odrzucam łóżkowe propozycje. Myślisz , ze mnie to nie boli , za faceci widzą we mnie tylko ciało ? Mnie to dodatkowo zniechęca do kontaktów z nimi. Mam już dosyć tego.

Gość gość
Hey... nie rozumie... wogole nie akceptuje czegoś takiego jak psychologia i te ich złote metody. Wygląda na to jakby ktoś Cie bardzo okłamał a ty w to wierzysz. Tu wystarczy wprowadzić nowe nawyki i tyle. To że masz taki rezultat wynika ż tego że robiłaś pewne rzeczy. Zmień te rzeczy a zmienisz rezulatat

Gość gość
Mamuśki pocieszajta sie, jedyne co wasze to patrzenie ze łzami w oczach jak zaraz wasze dzieci bedą używac świata,jeśli będa urodziwe oczywiscie, jak nie to błaganie pierwszego lepszego paszteta o szybki ślub :)))