Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Singielki jak spędzacie wewkendy?

Polecane posty

Gość gość
No dobrze , ale co proponujesz ? Ja chętnie spróbuję , ale jak mam żyć ? Jak pisałam - koleżanki zajęte , nie mam jak z nimi wychodzić. Mam wychodzić sama ? Gdzie ? Mam się dużo uśmiechać , a jak padnie propozycja łóżka to mam iść do domu i nie płakać , że znowu chodziło tylko o jedno. Mam na ulicach flirtowac ? Co mam zrobic? Podobalam sie jednemu w pracy , znalam ho tylko z widzenia. Tyle sie gapil, ze ax mnie to peszylo i co? Nigdy nie zagadal ...aż tak mi nie zależało widać.

Gość gość
Koleżanki zajęte czy zajęte i dzieciate? Bo to duuuża różnica. Moje zajęte koleżanki często zapraszają do siebie, na wyjście do miasta czy małą wycieczkę.

Gość gość
zajęte. Nie będę z parą jeździła na wakacje , dziękuję. Juz wolę sama .

Gość gość
gość dziś No dobrze , ale co proponujesz ? Ja chętnie spróbuję x ja też bym spróbował. A myślałaś o tym by kogoś poznać wirtualnie?, ale nie na portalu.

Gość gość
Wakacje a weekendowy wyjazd to co innego. Para to tacy samy ludzie jak inni i czasem chętnie wyjrzą poza własny parowy świat :P choć nie wszystkie oczywiście. Na piwo też do pary nie wpadniesz?

Gość gość
a nie mozesz dokleic sie do pary i odbic kolezance meza??? Proste

Gość gość
a nie mozesz dokleic sie do pary i odbic kolezance meza??? Proste x Albo zostać ich adoptowanym dzieckiem :) polecam

Gość gość
wirtualnie?, ale nie na portalu. x Hoho, co za różnica :D

Gość gość
Bardzo zabawne. A mówiąc serio to spotykam się czasem z tą parą , gadamy, jemy coś dobrego i jest git. Ale ja tu mówię , ze z nimi nikogo nie poznam , a nie o tym czy warto się czasem z nimi spotkać - jasne , ze tak , w końcu to moja przyjaciółka i jej chłopak.

Gość gość
" gość dziś Chyba tylko stare panny mają taką chęć jechania po mężatkach. Nikt takiej się nie oświadczył, nikt nie chciał spędzić reszty życia. A nawet jak chciał to taka nie nadaje się do związku. Nie widzę nic fajnego w k****eniu się co chwila z innym, w płytkiej relacji. " x x Jak na razie widać tu mega szczęśliwe (???) mężatki które spędzają wieczór na jechaniu po starych pannach, zamiast na upojnym seksie z mężem :P :P Widać, jak to wasze szczęście małżeńskie wygląda, skoro musicie gdzieś wyżyć swoje frustracje :classic_cool:

Gość gość
Przecież odrzucam łóżkowe propozycje. Myślisz , ze mnie to nie boli , za faceci widzą we mnie tylko ciało ? Mnie to dodatkowo zniechęca do kontaktów z nimi. Mam już dosyć tego. x Pójście z facetem do łóżka to nie koniec świata. Popykaj się z kilkoma a może z jednym z nich połączy Cię coś więcej niż seks.

Gość gość
Nie wyobrazam sobie poznac kogos wirtualnie. Nie wspominajac o tym , ze male szanse, Ze jestesmy z tego samego miasta. Internet to tylko słowa. I to nie zawsze prawdziwe ;)

Gość gość
Bardzo zabawne. A mówiąc serio to spotykam się czasem z tą parą , gadamy, jemy coś dobrego i jest git. Ale ja tu mówię , ze z nimi nikogo nie poznam , a nie o tym czy warto się czasem z nimi spotkać - jasne , ze tak , w końcu to moja przyjaciółka i jej chłopak. x Ach o to chodzi. No, ale masz z kim pogadać, a to też jest ważne :) Ja ostatnio umówiłam się na kilka randek z netu i nawet się zdziwiłam, że normalni mężczyźni przychodzą, myślałam, że będą jacyś dziwacy rodem z opowieści z kafeterii.

Gość gość
Wiesz co , popykac się z kimś obcym to dla mnie dość trudne. Chyba mnie przerasta . Może jakby dał mi trochę czasu , ale oni mało kiedy czekali do drugiego spotkania z taką propozycją.

Gość gość
Pójście z facetem do łóżka to nie koniec świata. Popykaj się z kilkoma a może z jednym z nich połączy Cię coś więcej niż seks. xd xd xd moze jak znalazl zaliczysz z nim wpadke i bedzie musial zostac twoim mezem!!!!! swietny pomysl!!!!! Zrob tak!!!!!!

Gość gość
No , to jest ważne :) ona odkąd jest w związku ma dla mnie 30% tego czasu co wcześniej , ale wciąż mogę na nią liczyć. A gdzie się umawialas na te randki z Internetu , przez jaki portal ?..

Gość gość
Wiesz co , popykac się z kimś obcym to dla mnie dość trudne. Chyba mnie przerasta . Może jakby dał mi trochę czasu , ale oni mało kiedy czekali do drugiego spotkania z taką propozycją. x x Wiesz jako facet sądze że to najgorsza droga aby zaczynać znajomosc od seksu. Im dłużej poczekasz tym szybciej zobaczysz czy zależało mu tylko na seksie. Wiem to bo widze po kolegach, po swoich relacjach z kobietami.

Gość gość
A gdzie się umawialas na te randki z Internetu , przez jaki portal ?.. x Przez sympatię. To nie tak, że jakoś szczególnie reklamuję, bo jak na razie nie spotkałam miłości itp. Jak na razie umówiłam się na spotkanie z czterema facetami i w przypadku trzech naprawdę nie żałowałam, że wyszłam z domu. Z jednym kontynuuję znajomość.

Gość gość
dziś jótro Ci odpowiem bo teraz ide spać. Dam Ci świetne rady mojego kolegi, prawdziwego gentelmena, dzięki któremu ja i moje kolezanki znaleźliśmy sobie facetów na poziomie,

Gość gość
No więc właśnie. Myślałam najwyzej o jakimś romansie z kimś , z kim i tak bym nie chciała być (był taki jeden przystojny rozwodnik 40 lat ,w z dziećmi na karku), skoro tylko to mi życie proponuje - ale właściwie nie wiem po co ,bo ja za miłością tęsknię , a romans da mi tylko moment- namiastkę .

Gość gość
Lepiej związać się z kimś przez seks niż być samotnym. Młodzi mogą sobie mówić że mają czas i czekać na tą miłość swojego życia, ale jak się ma 30tkę, to trzeba trochę zmienić podejście do życia.

Gość gość
Ok zajrzę tu , żeby przeczytać Twoją odp :) A z Sympatią mam krótkie , ale zle doświadczenia i powrót na ten portal nie wchodzi w grę.

Gość gość
dziś bzzzzzzzzzzzdura!

Gość gość
Trafił tu się jakiś gorący zwolennik i agitator poznawania się przez seks :D

Gość gość
To mam sypiac z mężczyznami których nie kocham i którzy mnie nie kochają ? Bo mam 29 lat , więc mam obniżyć oczekiwania tak ? Dziękuję :) wolę być zupełnie sama.

Gość gość
wolę być zupełnie sama x Twój wybór i nic mi do tego. Obyś tej decyzji nie żałowała mając 60tkę.

Gość gość
A z Sympatią mam krótkie , ale zle doświadczenia i powrót na ten portal nie wchodzi w grę. x Myślę, że nie od portalu to zależy, może jakiś pech połączony z nieodpowiednim sortowaniem ludzi (źle to sortowanie brzmi, ale co tam). Moja znajoma też ma trochę dziwnych doświadczeń ze spotkaniami z internetu, ja głównie pozytywne.

Gość gość
Co do sypiania z mężczyznami: sypiaj z tymi, których pożądasz :p inna sprawa, że wiele kobiet nie pożąda zupełnie obcych mężczyzn, potrzebują czasu na oswojenie się z nimi, zaufanie, bo co to za pożądanie w warunkach stresu. Im pewnie trudno to załapać.

Gość gość
bez milosci nie ma pozadania

Gość gość
dziś świetna rada Naprawde sypiaj z połową miasta, poznawaj ich tylko stopniowo