Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Singielki jak spędzacie wewkendy?

Polecane posty

Gość gość
'Event' nie 'agent'. ;)

Gość gość
o jezu nastepna damulka sie znalazla

Gość gość
o jezu nastepna damulka

Gość gość
A Ty co ? Następny robotnik od taczki ?

Gość gość
a jaki masz typ osobowości? Opisz się. Nie gadalas z nikim na tym evencie? Z facetami? Kobietami?

Gość gość
Następnym razem jak poznasz faceta to mu powiedz, pokaż czy jakoś poinformuj ze umiesz radzić sobie z przyziemnymi sprawami. Nie musi to być główny temat rozmowy ale zrobi lepsze wrażenie niż opowiadanie o eventach.

Gość gość
No może masz racje :) może przeceniam rolę ' kulturalna' a za mało eksponuje inne. Tak , gadalam wczieaj trochę z ludźmi .zazwyczaj bez problemu nawiązuje znajomości , tu były zamknięte małe grupki ludzi , którzy się znali - ja nie znałam nikogo. Moja osobowość ? introwertyk , ale umiem bez problemu nawiazac kontakt .Dobra , ciepła i wrażliwa - ale na zewnątrz mam maskę silnej i s tanowczej, tego wymaga też moja praca. Nie kładę maseczek przy świecach klientkom , tylko zarządzam projektem , muszę być silna i radzić sobie z różnymi sytuacjami. Lubię czytać , gotować , zwierzęta , podróże , kino, biegam. I jak już kogoś znam lepiej - oraz rodzina -to lubię się wyglupiac i jestem dla nich wsparciem.

Gość gość
Widzisz, więc jest OK. Pytanie jakiego typu faceta szukasz czego od niego oczekujesz? Nie masz randek ostatnio. Chcesz mieć wkrótce męża, chłopaka do towarzystwa, seks partnera? Jakie masz preferencje? Ktos bardziej romantyczny, twardy? Może ten kogo szukasz nie bywa w miejscach do których uczęszczasz.

Gość gość
Szukam singielki na seks

Gość gość
Odpowiadajac na Twoje pytanie. ..chce faceta , który chce kochać i być kochanym i mieć rodzinę. Dobrego , zaradnego i z poczuciem humoru. Tyle. Wiesz, takiego Żeby nie nosił kolorowych zwezanych spodni i jakby damskich toreb -metroseksualni nie dla mnie. Nie wiem gdzie takiego szukać :(

Gość gość
czyli szukasz męża, nieco konserwatywnego, troche introwertyka aby zainteresowany byl toba i rodzina tak?

Gość gość
16:57 pisze to najbardziej poważnie jako zapewne starszy od Ciebie facet. Czy wiesz że taki facet też będzie w tobie na początku widział głównie obiekt seksualny? Taki właśnie normalny męski facet, bez problemów emocjonalnych i twardo stapajacy po ziemi. Czy takie zachowanie, oczywiście kulturalne ale z podtekstem seksualnym, Cię nie zniechęci?

Gość gość
dziś Wątpie, tak raczej robią zboczeńcy. Mój mąż, nawet jeśli widział we mnie obiekt seksualny nie okazywał tego, bo był gentelmanem. Facet nie musi być jakimś rambo, ale racjonalny, bez nałogów dewiacji, złych nawyków i zboczeń. Taka moja opinia.

Gość gość
Chyba że dziewczyna z , szuka właśnie jakiegoś twardziela i macho, to przepraszam za moją wypowiedź z góry

Gość gość
17:02 nie dokonca rozumiem. Był zainteresowany ale tego nie okazywał? Tzn co, mailem Cię informował o chęci odbycia aktu seksualnego. No bez przesady to zabije nawet najszczersze zamiary każdego faceta. Jeśli zaprosilby Cię potańczyć gdzieś i lekko by mu się obsunela ręka z pleców to od razu z boczeniec.

Gość gość
Hmm nie wiem dlaczego wyszlo , ze szukam faceta konserwatywnego - ale z dwóch biegunów (chłopcy prowadzący Yorki na spacer i chodzący na manicure oraz faceci z krwi i kosci) to faktycznie bliżej mi tam . Aha , jestem wierzaca, ale wierze a Boga , a nie w sensie katolickim - zakazy i nakazy głoszone z ambony mam w poważaniu . Rozumiem , ze taki typowy facey pomyśli o seksie ze mną i dobrze , liczy się czy będzie o tym mówił i mnie namawiał na łóżko czy też będzie chciał mnie POZNAĆ gdyż nie tylko moim ciałem będzie zainteresowany.

Gość gość
Jeśli zaprosilby Cię potańczyć gdzieś i lekko by mu się obsunela ręka z pleców to od razu z boczeniec. x No właśnie, dlatego zawsze unikałam takich Panów.

Gość gość
Sorry ale wróżę staropanienstwo. Poza tym mam chyba dosyć męski zawód, jestem projektantem i e lektrykiem sieci wysokich napięć .....I chodzę na manicure. :) Ale życzę powodzenia w poszukiwaniach

Gość gość
Informował ja mailem....zaplulam ekran. Ps. To nie przypadek ze niektóre kobiety sa same. To z ręką zdarza sie każdemu facetowi, nawet tym ktorzy pozniej okazuja sie najukochanszymi na swiecie.

Gość gość
Ojej przepraszam , że ubodly Cię słowa o M aniciure. :( moi koledzy dbają sami o paznokcie , mój brat też , podobnie jak faceci z którymi się spotykałem. I raczej się śmiejemy z gogusiow , którzy bywają na pedi i mani. Mimo wszystko , dziękuję za opinię i może jednak nie skończę tak źle , jak prognozujesz...

Gość gość
Informował ja mailem....zaplulam ekran. x

Gość gość
Aha , jestem wierzaca, ale wierze a Boga , a nie w sensie katolickim - x x x Wiec w jakim sensie hmmm??? Wytłumacz... pewnie nowe zabobony w stylu huna, pozytywne myślenie, gwiezdne wojny itd

Gość gość
Na pewno nie w to , co mówi gruby ksiadz, który po mszy jedzie do kochanki, tłusty brzuch mu się ciągnie po ziemi , a p******i o wstrzemięźliwości. Jest jeden Bóg i on też ma w d***e czy ktoś daje na mszę czy nie , liczy się dla niego to czy jesteś dobrym człowiekiem.

Gość gość
dziś cos jak bog spinozy?

Gość gość
dziś wyglada na to ze masz humanistyczne wyksztalcenie i lubisz bajki

Gość gość
Ale mnie nie interesuje co Ty o mnie uważasz. Możesz nawet myśleć , ze należę do kociola latającego potwora spaghetti ;) bajki czy nie , ja jestem z moją wiarą szczesliwa

Gość gość
Wiec pochwal się co to za wiara i w CO?

Gość gość
Jeśli nie znajdę męża do 35 roku życia to wstąpie do zakonu i będę zakonnicą

Gość gość
:O widze ze zalozylas taki temat.. czemu?