Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Singielki jak spędzacie wewkendy?

Polecane posty

Gość gość
po ile macie lat? Nie rozumiem tych sporór singielka - meżatka. Sam ma 28lat i jestem singlem. Po prostu wg. mnie w życiu na wszystko jest czas i pewne rzeczy fajnie jest robić stopniowo, po co od razu odbierać sobie młodość angażując się w związki, które zazwyczaj w zbyt młodym wieku są nieudane -ze wzgledu na nierozsadne podejscie do zycia

Gość gość
przed 30stka?

Gość gość
dafs

Gość gość
do 19.23 wytłumacz to babom mającym dzieci, to one nas singielki szczują, zastraszają i chcą wepchnąc w to w czym one siedzą. Mam to samo zdanie jak Ty, na wszystko jest czas ale tym chorym mamuśkom co starciły młodośc nie da sie tego wytłumaczyc .W wieku 24lat juz miałam zryty łeb od tego,że bede miała chore dzieci bo ich nie mam wtedy kiedy one :D:D

Gość gość
aha i że musze przytyc, bo nie urodze bedąc szczupłą :() :D

Gość gość
dziś cóż... jest OK generalnie jeśli ktoś uważa że chce CHCE mieć dzieci w wieku 20-22-23 lat i jeśli TO NIE WPADKA a świadoma przemyślana 15x decyzja to niech je ma

Gość gość
. Po prostu wg. mnie w życiu na wszystko jest czas i pewne rzeczy fajnie jest robić stopniowo, po co od razu odbierać sobie młodość angażując się w związki, które zazwyczaj w zbyt młodym wieku są nieudane -ze wzgledu na nierozsadne podejscie do zycia x x dokladnie wiekszosc tzw zwiazkow 20sto parolatkow to beznadzieja, lepiej jakby sie ogarneli w zyciu

Gość gość
moje trzy znajome 34latki powychodziły za mąż z wpadki w wieku 18/19lat, jedna trwa w małżeństwie do dziś BRAWO,pozostałe dwie to już od dawna rozwódki,które nadrabiają straconą młodośc, przebierają w facetach na oczach dzieci. Obrzydliwe .Czy po to trzeba miec wcześniej dzieci aby im tak niszczyc mózgi?Jaki obraz rodziny maja te dzieci?he? co chwila inny tatuś, wujek? czy szanowna latawica mamusia nie mogła sie wyłajdaczyc jak nie miała dzieci? dodam,że obie nie są z patologi tylko z normalnych rodzin. Z tego jedna juz poszła do piachu nie dawno.

Gość gość
jak kazda singielka lubie sie bzykac sie z przystojniakami poznanymi w klubach w koncu nie jestem zakonnica by sobie odmawiac!

Gość gość
Nikt tak nie przynudza jak singielki, jprd małżeństwa się rozpadają, wszyscy je do czegoś zmuszają. Nic nie mają a jęczą jak potłuczone.

Gość gość
ja tam z dzieciatymi nie lubie przesiadywac, nie to że nie lubie dzieci, tylko nie moge słuchac jadu mamusiek :D ws\zystkie wolne są k..u są beeee tylko nie one :D

Gość gość
dokladnie, mamuski ujadaja ja kocham seks przygodny bo to fajne i zdrowe

Gość gość
po co mi malzenstwo i dzieci? Wole przygodny seks albo seks uklady z kolega. Zajmowanie sie dziecmi to nie jest zajecie dla kobiety

Gość gość
po co mi malzenstwo i dzieci? Wole przygodny seks albo seks uklady z kolega. Zajmowanie sie dziecmi to nie jest zajecie dla kobiety x kazdy ma prawo robic jak chce

Gość gość
A ja jestem singielka od zawsze, bo nie poukladalam swojego zycia na tyle, zeby byc w zwiazku. Jak widze "zwiazki" moich niedojrzalych znajomych to samej mi sie odechciewa, sama musze nieco dojrzec bo jeszcze pstro mam w glowie :/ Nie chce miec faceta, ktorego nienawidze, nie chce byc samotna matka. Dlatego wole narazie nie byc w zwiazku :/ Jestem swiadoma, ze nie nadaje sie do zwiazku, przeciez tyle wrednych albo psychicznych kobiet, ktore niszcza mezczyznie zycie :/

Gość gość
dziś a ile masz lat?

Gość gość
23 i nie zapowiada sie na zmiane, troche mnie to czasem doluje, ale niektorzy naprawde nie powinni byc w zwiazku.

Gość gość
gość dziś jestes jeszcze dzieckiem, tu temat tyczy sie raczej kobiet przed i pod 30

Gość gość
rycza w poduche i udaja silne i niezalezne

Gość gość
Trzepią cipę do zatarcia.

Gość gość
dokladnie

Gość gość
do 09.27 owszem ,mężatki łoją się do zatarcia z meżusiami, a jak spowszednieje ,mężuń to szukają wrażeń :)) :D

Gość gość
wejdzcie na jakąś strone randkową, tam sie dowiecie ile mężatek szuka bolca bo mężuniowie nie wystarczają :D :D GUNIE zasrane,matki polki ...

Gość gość
zazdrosne singielki

Gość gość
a z saxow za granicą niejedna MAMUNIA wróciła z brzuchem i zapisała na męża :D :D

Gość gość
stare panny się mówi bo w polsce mieszkamy więc mówmy po polsku.

Gość gość
Stara panna, powtarzajcie kilka razy te słowa. Przecież to jakiś absurd hahaha stara panna, stara panna hahaha czujecie to?

Gość gość
ojej

Gość gość
ja jestem singielka i nie mam nic do mezatek po prostu wole byc na razie sama jak wyzej ktos napisal w zyciu jest czas na wszystko

Gość gość
sobota- rano fitness, potem z matka śniadanie w mieście i zakupy, potem poszłam do fryzjera, na spacer i na kawę. Wieczorem popisałam maile z kumplem i poszłam poczytać w łożku. Dziś od rana powinnam być na ćwiczeniach w fitness clubie, ale odpuszczam, bo kuzynka wyciąga mnie po południu na zajęcia z jogi. Wiec na razie zajmuje sie sobą w domu-manicure, pedicure, maseczka na twarz. Po jodze jestem umówiona ze znajomymi do parku, bo jest koncert na świeżym powietrzu. a wieczorem poczytam x x oto typowe zycie polegajace na zapychaniu sobie dnia na sily bezuzetycznymi zajeciami