Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piersi zaczynają się od miseczki C

Polecane posty

Gość Edziaaaaaaaa
Współczuję rodzicom.

Gość Edziaaaaaaaa
ja mam obwisłe A :(

Gość guten browar
gdy posiadasz - piękne i długie włosy na głowie , mogą być także na vaginie - sylwetkę kobiecą - kobiecy głos piękny 'radiowy' - potrafisz się przytulić do faceta i facet to czuje, że jesteś kobieca to, żadnemu facetowi nie przeszkadza, że jesteś 'płaska jak deska' aby sutki były do possania i trochę więcej do przytulania

Gość gość
Eche. Kolejny facet który nie łapie, że są różne rozmiarówki w zależności od obwodów. Zapewne ma na myśli C75. Czyli że piersi mniejsze niż takie to co niby? Ech, knury i ich prostackie kryteria.

Gość gość
Kobiety są różne - prostokątne i podłużne I żadne lewackie media tego nie zmienią Choćby grały i srały. Tak jest i koniec. Faceci też są rożni kwadratowi i podłużni 🖐️ A jak się komuś nie podoba to niech żyje wirtualną ułudą i bajerem lewackich mediów.

Gość gość
baba bez cyca to nie baba

Gość gość
miałem taką z małym B i pogoniłem dechę

Gość gość
Baba bez cyca to conchita

Gość gość
Nie chce Cie martwić, ale niejedno B mże być większe od C i niejedno D mniejsze... ale co faceci mogą o tym wiedzieć znając tylko 6 pierwszy liter alfabetu. Penis też zaczyna się od 23 cm w zwodzie, sory Panowie...

Gość gość
nie do końca chyba 80b ma tyle samo w obwodzie klatki co 70f ale liczy sie też róznica pod biustem - a wiec 80b ma gruba kobieta 80-85 pod biustem z plaskimi rozlanymi piersiami (obwód piersi -80) a kobieta która ma biust 70f to zgrabna kobieta z dużym (odstającym ładnym nie rozlanym biustem) (obwód piersi - 70) 10cm robi róznice w wielkosci i proporcjach mimo, że obwód piersi jest ten sam :P

Gość gość
ja własnie mam 70 e-f zależy od firmy:)

Gość gość
moja żona ma 75D :)

Gość gość
jest między co wsadzać :classic_cool:

Gość gość
1. Nie ma czegoś takiego jak miseczka C 2. 65E czy 75D oznacza bardzo niewielki biust; czy o to autorowi chodziło?

Gość gość
ja mam 65F i słyszę że jestem płaska Autorze nie istnieją piersi z miseczka C Jakbyś postawił obok siebie kobiety gdzie jedna ma 60C a druga 75C to jestem pewna że tą pierwszą nazwałbyś cechą która z pewnością nie ma C, a tą drugą byś uznał za posiadaczke takiego biustu Mężczyźni się na tym kompletnie nie znają a udają że są znawcami, śmiać mi się chce gdy jakieś facet mówi zadowolony że jego dziewczyna ma biust E, lata taki zadowolony a potem jak przyjdzie dziewczyna z biustem 60E to jest rozczarowany i uważa że ona go okłamała bo nie ma balonów Wy się na tym nie znacie więc nie mówcie na ten temat

Gość gość
nazwalbys dechą

Gość gość
Widać że autor ma zerowe pojęcie o rozmiarach

Gość gość
Guten browar ja mam do tego jeszcze piękne piersi