Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znika w weekendy

Polecane posty

Gość gość

Może i jestem przewrażliwiona bo znamy się dopiero 2 tygodnie, no ale nie wierzę facetom za nic. jestem sama już wiele lat i jest mi tak dobrze, ale ostatnio pojawił się znikąd taki sobie on. Szczerze, to nawet nie pamiętam jak wygląda. Pomógł mi w 1 rzeczy, widziałam go raptem kilka minut i teraz non stop do mnie pisze (o co chodzi z tymi smsami??? czy to normalne??? ja myślałam, ze dorośli ludzie po prostu dzwonia do siebie, rozmawiają, chyba jestem daleko w tyle). Oczywiście szukam haka i wymyślam problem. Facet nie odpuszcza i zaprosił mnie na spotkanie. Odmówiłam ale nie wykluczam że kiedyś sie zgodzę. nie pasuje mi jednak 1 rzecz -pisał, pisał aż w zeszły weekend zapadł się pod ziemię, potem znowu pisał, pisał i znowu weekend i znowu cisza. ja myślę, ze gośc ma żonę, a wy co myślicie?

Gość gość
Jest zajęty, weekendy spędza się z najbliższymi. Ty jesteś tylko odskocznią od codzienności.

Gość gość
widzę ze tutaj ciagle zdarta płyta hahaha jaka odskocznia? :-D jak my się nie znamy, nie gadamy, tylko zdawkowe smsy, dla mnie takie smsy to nic, więc odpisałam mu 2 razy na 2 tygodnie, więc takiej super odskoczni nie ma ale też myślę że gość jest zajęty,t ylko po kiego do mnie wypisuje?

Gość gość
jak to sprawdzić? ja nawet nie wiem jak on się nazywa

Gość gość
ktoś pogada?

Gość gość
moze ma wiecej takich jak ty :)

Gość gość
Doopczy inną w weekendy a ty jestes jego zapasową laską haha. Ale tępa jestes ze nie rozumiesz.

Gość gość
On ciagle pisze i pisze a ty go olewasz i nic sama nie zaczynacz

Gość gość
nie jestem jego laską idiotko jakbyś umiała czytać to byś wiedziała, ze nawet sie nei znamy, ja nawet nie pamiętam jak on wyglada, bo widzieliśmy się 3-4- minuty więc nie ośmieszaj się lepiej z takimi durnymi tekstami

Gość gość
olewam go bo nie znam faceta nie rozumiem tez idei ciagłego pisania smsów, jak coś chce to niech pogada ze mną, zadzwoni, a nie pisze jak przedszkolak

Gość gość
chciałam po prostu wiedzieć/sprawdzić czy ma żonę/dziewczynę/faceta :-P byc moze kiedyś się z nim spotkam i wolałabym nie tracić czasu na zajętego gościa a wiadomo, ze jak zapytam to prawdy raczej nie usłyszę