Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ekstrawertycy częściej zdradzają niż introwertycy, takie są fakty.

Polecane posty

Gość gość

Ekstrawertycy potrzebują silniejszych i czestszych bodźców sprawiających przyjemnosc by pobudzic ich mózgi, esktrawertycy czesciej są rówieś dewiantami, zboczencami seksualnymi, fetyszystami. Leki podnoszące poziom dopaminy uzywane w chorobie parkinsona lub zastępujące dopamine tzw agoniści dopaminy mają w swoich skutkach ubocznych m.in zaburzenia psychiczne, psychozy, hiperseksualizm, opisywano w literaturze medycznej wiele przypadkow skutkow ubocznych, ludzie grzeczni spokojni stawali się zboczeńcami, nałogowymi hazardzistami, zakupoholikami. Nie rozumiem wiec dlaczego tak się wychwala ekstrawertyków, w Azji takich nie lubią, tam spokojni ludzie są uwazani za bardziej inteligentnych, spokoj to poządana cecha a nie pobudzenie i niezamykająca się morda.

Gość gość
ble ble ble ble

Gość gość
Ekstrawertycy dewiantami i fetyszystami ? Jestem introwertykiem i twierdze, że jest wręcz odwrotnie. Introwertycy więcej analizują, fantazjują i są skłonni po długim przemyśleniu wprowadzić swoje fantazje w życie. Również więcej seryjnych morderców przejawia cechy introwertyczne.

Gość gość
Jest takie fajne powiedzenie, "cicha woda..." :) dużo jest w nim prawdy. Ekstrawertyzm objawia się bardziej w kwestiach towarzyskich, przyjacielskich ogólnie przebywaniu z rżnymi ludźmi a gdy w grę wchodzi zwiazek, uczucia, miłość to trochę inaczej to wygląda. Ktoś mógłby pomyślec, ze taki introwertyk jest zimny i zamknięty w zwiazku a to nie prawda :). Introwertyk też ma znajomych, przyjaciół.

Gość gość
bzdura, ekstrawertycy są pewni siebie i mają dużo kontaktów i nie mają takich potrzeb, jak introwertycy, którzy łatwo ufają gdy jużktoś nawiąze z nimi kontakt, jeśli mniej zdradzają to tylko dlatego, że nie potrafią, sa niezaradni, nie nadarzają im się okazje, a nie dlatego , że mają silną wolę :D

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak introwersja, jest tylko niesmialosc, kompleksy i fobia spoleczna.

Gość gość
To jeszcze raz ja gosc z 21:23 . Przestan sie autorze oszukiwac i zaakceptuj to, ze nie jestes introwertykiem tylko jestes niesmialy, masz kompleksy i fobie spoleczna, ktora prowadzi do aspolecznosci, ktora ty dal ochrony swego ego, nazwales "introwersja". Ja juz przestalem sie oklamywac, ze jestem "introwertykiem"...

Gość gość
Nie rozumiem wiec dlaczego tak się wychwala ekstrawertyków, w Azji takich nie lubią, tam spokojni ludzie są uwazani za bardziej inteligentnych, spokoj to poządana cecha a nie pobudzenie i niezamykająca się morda. też nie wiem

Gość gość
to prawda głównym problemem na świecie są ekstrawertyczni mężczyźni