Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem strasznie zazdrosny o kobietę z którą nie jestem.

Polecane posty

Gość gość
23:15 raczej na odwrót. wartościowa osoba to taka która wiernie trzyma się swego partnera pomimo rożnych trudów w związku a nie lata jak kot z pęcherzem za coraz nowymi

Gość gość
Czasem to nie takie proste. Jak masz np.rodziców którzy ci pomogą to co innego, jest wiele kobiet które nie mają nikogo.

Gość gość
powiedział jej że jest wariatką

Gość gość
23.17 Nie mogę tu o tym napisać, to bardzo osobiste jest. Teraz z perspektywy czasu inaczej na to patrzę.

Gość gość
23:13 chyba masz na myśli dziewczynki. kobiety już mają rodziców w takim wieku że same powinny dać im schronienie

Gość gość
Mówimy o sytuacji w które kobieta jest tak nieszczęśliwa, że ktoś mógłby ją poderwać. W każdym razie jakby nie patrzeć to albo mu się nie uda albo wygra kogoś niewartego uwagi.

Gość gość
23:15 Miłość przychodzi nieoczekiwanie, nawet jak jesteś w związku. No chyba że mówimy tu o związkach z rozsądku, wtedy można kalkulować do woli.

Gość gość
związki z rozsądku też miewają wobec siebie pewne zobowiązania a małżeństwa mają nawet przysięgę przed Bogiem

Gość gość
23.15 to jeszcze nie wiesz. Prawdę.

Gość gość
23:20 A kto zawinił Ty czy on?

Gość gość
Taa...pewnie, niespodziewanie, wpadasz na kogoś i jesteś zakochana i to miłość do grobowej deski. Nie żartuj sobie - żeby się zakochać musisz aktywnie kręcić z tą osobą, spędzać z nią czas, chcieć być blisko. Takie osoby są nic niewarte bo po pierwsze są w związku z kimś kogo wyraźnie nie kochają skoro lecą na pierwszy lepszy podryw, a po drugie będą zdradzały i nie zakończą związku aż nie będą pewne nowego partnera.

Gość gość
Nie umoralniajcie tu nikogo. Znam takich co się tak strasznie przejmowali co inni powiedzą i dziś żałują. I nie piszcie tu o Bogu. Gdzie jest ten Bóg jak matki umierają i zostawiają np.małe dzieci albo facet odchodzi do kochanki a żona i dzieci ledwo wiążą koniec z końcem. Kiedyś byłam bardzo wierząca ale życie wszystko zweryfikowalo.

Gość gość
23:27 No i to jest właśnie rozsądek po co ma zrywać i niszczyć związek coś na co poświęciła kupe czasu, jeśli nie jest pewna że nowy ją kocha i że warto. Ja to popieram.

Gość gość
23.26 trochę on, trochę ja

Gość gość
Zaskocze Was, oni nie mają dzieci ani ślubu.

Gość gość
23:30 To powiedz jego cyfre jak nie chcesz swojej.

Gość gość
No i dlatego nie powinno sie zajętymi ludźmi zawracać sobie głowy bo albo odrzucą albo okażą się zakłamanymi cwaniakami.

Gość gość
23.29 Mam kolegę który się rozwiodl i po rozwodzie jego nowej partnerce nagle się odwidziało i wystawiła mu walizki za drzwi Tez popieram, trzeba być w stu procentach pewny drugiej osoby.

Gość gość
23.33 przecież nie pamiętam już to nr zagraniczny długi był

Gość gość
póki nie są małżeństwem uważam że warto próbować. i mnie się zdarzyło ze odbiłam koleżance chłopaka ale długo to nie potrwało. to było jakies nerwowe

Gość gość
Dobrze się znacie? jeśli tak, to pewnie wiesz czy ona tez odwzajemnia uczucie. Wiesz tez czy jej się układa z partnerem. Zycie jest niesamowite i potrafi zaskoczyć a miłość przychodzi często w najmniej oczekiwanym momencie i może dopaść każdego wiec nie moralizujcie bo jeszcze mało o życiu wiecie.

Gość gość
Stare powiedzenie mówi " co ma czyje być to bedzie"

Gość gość
dobranoc wszystkim pa Życzę autorowi powodzenia.

Gość gość
Resztki też po innych zjadasz? Jeżeli kogoś łatwo odbić to taka osoba jest po prostu łatwa więc po co ci ktoś taki?

Gość gość
23:28 Znamy się dość dobrze chociaż nie jesteśmy jakimiś przyjaciółmi którzy wszystko o sobie wiedzą. Ale rozmawiało nam się dobrze, i zawsze była szczęśliwa przy mnie a ja przy niej. O tym jak się jej układa nie wiem nic bo nie poruszaliśmy tego tematu. Kilka razy słyszałem jak z nim rozmawiała przez telefon (nie mówiła że to on ale po przebiegu rozmowy się domyśliłem), nie było żadnych czułości, mine miała raczej skrzywioną, taka rozmowa od niechenia , formalna. Potem jak co raz bardziej się 'lubieliśmy' zaczęła uciekać z telefonem gdy on (prawdopodobnie) dzwonił, tak żebym nie podsłuchiwał, więc nie wiem jak to tam było.

Gość gość
co do niej czujesz?

Gość gość
23:41 Dziękuję, dobranoc.

Gość gość
to sie lecz,nie zdecydowałeś się określić a jesteś zazdrosny,jeszcze pewnie ja osaczyłes,,facet który ma jaja albo walczy i zdobywa albo rezygnuje i nie zawraca d**y

Gość gość
niby czemu ma być łatwa?znasz ja ze oceniasz?

Gość gość
Haha osaczyłem? Nie rozśmieszaj mnie. Ona mnie jak juź bardziej osaczyła.