Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnamatka996

Mój partner ma żonę ! :o

Polecane posty

Gość samotnamatka996

Dwa lata temu poznałam Krzyśka... gdy pierwszy raz na siebie spojrzeliśmy od razu wiedziałam , ze połączy nas coś niesamowitego ... zdobyłam jego nr , dużo rozmawialiśmy i po pewnym czasie zakochalismy sie w sobie nawzajem... po roku czasu zaszłam z nim w ciąże.. Gdy się o tym dowiedział nie był zbyt szczęsliwy... zerwaliśmy kontakt.. Gdy nasze dziecko się urodzilo , odezwał się ... zaczelismy sie spotykac... bylismy w sobie zakochani , kazdy zazdroscil nam tak wspanialej milosci .. tworzylismy wspaniala rodzine.. mimo tego , ze nie mielismy slubu ... pewnie pytacie dlaczego tworzylismy ? ... Kilka dni temu przyjaciolka przypadkiem trafila na profil pewnej kobiety ktora miala z nim zdj .. okazalo się że to jego żona ! oczywiście ona o niczym nie wie .. a on ? twierdzi , że to mu w niczyym nie przeszkadza bo mnie kocha ... w tym momencie straciłam nadzieję na to , że kiedykolwiek zaufam jeszcze komuś .. coz , koleś świetnie się maskował . I co ja teraz mam zrobić ... sama nie wiem.

Gość gość
Jak tworzyliscie wspaniałą rodzinę co drugi dzień czy miesiąc u niej miesiąc u ciebie siedział?

Gość gość
I bylas na tyle glupia ze nigdy nie zaciekawilo cie to, ze nie przedstawił ciebie swoim rodzicom? Nie poznalas jego znajomych ani kawalka z jego zycia?? Jestem pewna, ze byl dla ciebie kiedy chcial ..kiedy mogl :) Dla mnie jestes glupia - tak po prostu I teraz płacisz za swoje błędy.

Gość gość
Prowo 1/10

Gość gość
Zawsze poznam prowokacje ;) niezadowolony z ciazy odszedl a po urodzeniu wrocil i ona go lekko przyjęła i takie tam dalej ble ble

Gość gość
Z tej miłości przedstawił mnie żonie, zaprzyjaźniłyśmy się od pierwszego wejrzenia i odtądjesteśmy wszyscy razem szczęśliwi :)

Gość gość
taaa szczęśliwi aż wam się uszy trzensom