Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od ktorego tygodnia ciazy nosiłyście spodnie ciążowe?

Polecane posty

Gość gość
W pierwszej ciąży ok. 15-16 tc, wcześniej tylko do wysokich, służbowych zrobiłam sobie wstawkę z gumy. W drugiej jakoś po 18 tc, późno mi zaczął brzuszek rosnąć. W trzeciej... zaczynam 13 tc i już mi brzuszek wyraźnie wystaje, mam na co dzień wąską talię. Na razie będę kombinować z luźniejszymi dresowymi, legginsami i biodrówkami, ale już się rozglądam za ciążowymi.

Gość gość
13-14 tc

Gość gość
W ogóle. choć przed ciążą byłam szczupła w pasie to miałam szerokie biodra. I zawsze miałam problem z odebraniem spodni z wyższym stanem bo mi zawsze odstawsly z tyłu i musiałam dawać krajowej do przeróbki. dlatego w większości miałam biodrowki. I wychodziłam w nie do samego końca. W ciąży przytylam 9kg, wszystko poszło praktycznie w brzuch.

Gość gość
Ja zaczelam w 24 tyg. Wczesniej wystarczaly te normalne.

Gość gość
w okolicy 5 m-ca

Gość gość
Od ok. 20 tygodnia, ale troche tak na zapas, po prostu spodnie ciążowe z tymi szerokimi pasami są wygodniejsze...teraz jest na poczatku drugiej ciąży i już mnie to ciekawi ;)

Gość gość
Ja jestem w 22 tygodniu i wystarczaja mi te ,ktore mam. Ciaze zauwazaja na razie tylko te osoby,ktore wiedza :-)Czesto tez siegam po leginsy a w domu dres. Mysle,ze ciazowe zaczne nosic tak za miesiac.

Gość Jedynaczka1
W ciąży nie chodziłam w spodniach.Zresztą nie lubię spodni, czasami zakładam zimą.

Gość gość
Od samego początku jak się dowiedziałam. Nie chciałam żeby brzuszek był scisniety