Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet powiedział że ze mną zerwie jeśli zrobię sobie tatuaż

Polecane posty

Gość gość
Dzisiaj tatuaże bywają tak piekne, jak obrazy. Jeśli ktoś w życiu widział tylko pana Wiesia pod sklepem z tatuażem golem baby, to rzeczywiście może myslec, że przeciętny tatuaż tak wyglada. A tak nie jest. Za grube tysiące na koncentach i dobrych studiach tatuażu siedzą profesjonalisci, którzy długimi godzinami potrafią malować na ciele przepiękne rysunki. 30 lat temu tatuaże miał margines, byli wiezniowie. Dziś artyści muzycy, malarze, motocykliści uwielbiają, wielbiciele ciężkiej muzy. Trzeba czasem wyściubić nos poza swoje małe miasteczko i małe gronko znajomych i popatrzeć, że świat się zmienia... Jeśli autorka marzy o tatuażu- niech robi. Jeśli jest problem w związku, to można iść na kompromis. Tatuaż może być mniejszy, mniej kolorowy, w mniej widocznym miejscu... nie ma potrzeby od razu kogoś straszyć zerwaniem. To niedojrzałe i xle wróży na pszyszlosc.

Gość gość
dosłownie napisałaś, że zamieniłaś tatuaż na kiecki w które ubiera cię facet. Sorry, ale sama przedstawiłaś się dość sprzedajnie :) Ja jestem wytatuowana i wychodzę za mąż, mam pracę i noszę sukienki. Można mieć wszystko jak się ma jakieś wymagania od życia

Gość autorka tego tematu to ja
Nadal nie chce tego zaakceptować dziś kolejna dyskusja i nic :( Jeszcze mi powiedział że zachowuję się jak gowniara bo te kilkaset złotych można np wydać na kurs językowy :O

Gość gość
jest jakiś konkretny powód dla którego uparłaś się na związek z tym dupkiem?

Bo go kocham :(

Gość gość
ale za co? Zastanów się, on jest gotów kopnąć cię w dupę za tatuaż. Tyle warta jest jego miłość

Gość gość
Autorko, to problem między Tobą a Twoim facetem. Po co założyłam temat i bohemy tu pianę już czwartą stronę?? Rzeczywiście jesteś niedojrzała, skoro nie umiesz zalatwic swoich prywatnych spraw w domu, tylko wynosisz je na forum. Ja też wolałabym kurs językowy.

Gość gość
Autorko, to problem między Tobą a Twoim facetem. Po co zalozylas temat i bijemy tu pianę już czwartą stronę?? Rzeczywiście jesteś niedojrzała, skoro nie umiesz zalatwic swoich prywatnych spraw w domu, tylko wynosisz je na forum. Ja też wolałabym kurs językowy.

Gość gość
Nigdy nie pozwol sobie zeby facet Cie ograniczal dzis tatuaz a za rok zakaz wychodzenia z kolezankami . Jestes wolnym czlowiekiem jestes pelnoletnia i to Ty decyduje sz o swoim zyciu tym bardziej o swoim ciele

Gość gość
a moze stac ja i na kurs i tatuaz? cale zycie ma sobie odmawiac przyjemnosci?

Gość gość
ale ty naprawde chcesz go pociagac czy chcesz tylko zeby cie kochal.....?

Gość gość
Normalnego faceta nie przestałaby pociągać przez tatuaż, a takich którzy będą ją kochać, któych będzie szanowac i którzy nie będą jej szantażować jest masa. Po co jej ten dupek?

Gość gość
i jak tam autorko?

Gość gość
Tatuaże nosi wiocha, Twoj facet ma rację. Ja też nie pozwoliłbym mojej kobiecie na to. Niech inne noszą się upstrokacone byle nie ona.

Gość gość
wiocha to traktować partnerkę jak przedmiot

Gość gość
przecież autorka może zrobić tatuaż. I zostanie sama.

Gość gość
na chwilę - po prostu jak wiele młodych kobiet ma zaniżoną samoocenę i trzyma się faceta który jej wyraźnie nie kocha. Niech zrobi sobie ten tatuaż, a dobry, porządny i dojrzały mężczyzna jeszcze się znajdzie

Gość gość
jest jeszcze autorka?

Gość gość
Mam przeczucie, że jak nie zrobi też zostanie sama - on jej nie kocha po prostu, więc okazja prędzej czy później się znajdzie.

Gość gość
pewnie tak, gdyby ją kochał nie groziłby rozstaniem

Gość gość
Wiocha..zamiast się doksztalcac, isc na ciekawe kursy , by zmienic pracę na lepszą, autorka sklada...na tatuaż. Szczyt marzeń wiochy. Pewnie, ze facet ją rzuci, tak czy tak, bo po co mu dziewczyna, ktorej największym życiowym osiągnięciem będzie uciułanie kasy i zrobienie tatuażu?

Nie zrobiłam tatuażu jeszcze. Boje się stracić faceta :( Próbuje go jeszcze przekonać ale.... :(

Gość gość
a skąd wiesz, że to jej największe marzenie? Ludzie mają prawo do przyjemności, nie wszystko musi być w życiu praktyczne i nie każdy jest tak biedny, że całe jego życie skupia się na marzeniach o "lepszej pracy". No i co ma szukanie lepszej pracy do tatuażu?

Gość gość
i właśnie dlatego powinnaś go zostawić...bo ty się BOISZ go stracić, a to już pokazuje jak toksyczny jest wasz związek

Gość robię placki
'boje się go stracić' :D nie mam więcej pytań w prawdziwym związku nie ma takich obaw!

Gość gość
Zgodzę się z przedmówczyniami: jeśli nawet nie zrobisz tatuażu to będziesz się bać przez następne lata czy aby na pewno nie powiedziałaś czegoś nie tak, czy dobrze wyglądasz itd. A do rozstania dojdzie tak czy siak.

Gość gość
Ma rację, że tatuaże są obleśne.

Gość gość
i dlatego powinien zostawić kobietę którą podobno kocha?