Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2016 Zaczynam sie bac wlasnego domu:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2016 tak. istnieją. nie muszę wierzyć, bo wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2016 w sumie to nie wierzylam,pismo swiete czytalam i tam niby napisane jest,ze po smierci zycia zadnego nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2016 Duchy istnieją. Są duchy dobre (Bóg, Anioły), i duchy złe (demony). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie oczytany Napisano Listopad 5, 2019 Na YT jest wiele filmów z działalności łowców duchów. Najczęściej jest to niewielka grupa młodych osób, zaopatrzona w nowoczesny zestaw kamer przemysłowych, która zwiedza osławione lub osamotnione budynki z ubiegłych wieków. W posiadaniu mają najnowsze translatory do rozmowy z duchami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewciaa 2 Napisano Maj 25, 2021 Zależy od wiary i czy doswiadczył*ś czegoś paranormalnego, ja osobiście od młodości widziałam rzadko, ale jednak zjawy, więc wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach