Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorzka cytryna

mąż mnie zdradził trzeci raz i zostawil

Polecane posty

Gość gorzka cytryna

Pierwszy przed ślubem wybaczam. O drugim dowiedziałam się teraz , że jak byłam w ciąży to się zabawial. A obecnie z kimś tam jest ale nie mam jak za bardzo mu tego udowodnić. Nie płacze. Tylko szkoda mi dzieci a mamy trójkę.

Gość gość
O ja pierdziele, ale szkoda...dziwne, ze az 3ka dzieci i facet i tak zrobil takie hamstwo. Musisz być teraz silna, dasz rade mimo, ze nie bedzie łatwo.

Gość gość
Faceci to świnie. Do mnie się często garną tacy jak Twój mąż, żonaci z pakietem dzieci. Niektórzy próbują ukrywać ten fakt, a inni wręcz przyznają się do tego bez skrępowania, jakby to było normalne, że w domu żona z dziećmi, a oni szukają żeby sobie na boku por*chać. Brzydzę się takich ludzi. Mam 26 lat, jestem sama i obiecałam sobie, że nigdy nie wezmę z nikim ślubu. Za dużo się naoglądałam takich sytuacji jak Twoja. Współczuję.

Gość gość
Ile jeszcze razy będziesz zakładać ten temat?

Gość gość
Niedawno chwaliła się tu kobieta że zdradziła narzeczonego na swoim wieczorze panieńskim. Nie jesteście lepsze. Wniosek? Nigdy się nie chajtać.

Gość gorzka cytryna
Raz nie wybrałam forum . Za drugim razem.wybralam dlatego się zdublowalo

Gość gość
przed ślubem zdradził i ty napieprzyłaś z nim troje dzieci, dobrze ci

Gość gość
Boooooooo jak zdradzi to należy takiego wykopać za drzwiiiiiiiiiiiii zarazzzzzzzz

Gość gorzka cytryna
Aj na drugą szansę człowiek zasługuje . No ale teraz po tym co wyszło to już koniec. Tzn on się wyprowadzil ale nie zamierzam.o niego walczyć. Ja siedziałam z trójka dzieci a on się rozwijał. Jak mała ma rrok i w końcu mmogę wrócić do pracy to mnie pożegnał mówiąc ze to moja wina

Gość gość
dziś jest masa uczciwych mezczyzn ja na takiego trafilam i jestem szczesliwa. Kwestia tego jak bardoz jestes otwarta i komunikatywna i jak wielu facetow poznasz

Gość gość
Nie faceci to swinie tylko wy na takie swinie lecicie i takie swinie WYBIERACIE

Gość gorzka cytryna
Romans pewny potwierdzony wczoraj. Czy jest sens brać ddetektywa jeśli wyprowadzil się 2 tyg temu. Nie chce mu odpuścić za to ze mnie nie szanuje.

Gość gość
Nie odpuszczaj! Musisz mieć alimenty na dzieci i na siebie ale do tego potrzebny jest rozwód z orzeczeniem o jego winie.

Gość gorzka cytryna
Ja wracam do pracy wiec alimenty na mnie odpadają. Ja wiem ze ludzie to świnie ale żeby aż tak. Nie chce robić z siebie męczennicy ale to są małe dzieci i ktoś z nimi musiał siedzieć a ten mnie teraz nawet nie szanuje tzn od dawna. Wieczne kłótnie ze pomocy od niego nie mam ze mało interesuje się nami. To teraz się przyznał ze tak było ale to moja wina bo mu d**y nie dawałam. No jak miałam padnięta dawać d**y jak jeszcze mnie nie szanował. Z resztek godności nie mogłam się okrasc?

Gość gość
Najpierw udowodnij, ze to jego dzieci

Gość gość
Jeśli rozwód będzie z jego winy to sąd może zasądzić alimenty na ciebie nawet jak pracujesz. Koniecznie znajdź dobrego adwokata!!!

Rozwód z jego winy może się = alimenty też na ciebie. Zwłaszcza, że macie troje dzieci i trzeba je wychować. Pracę też możesz mieć mniej płatną bo ciężko ciężko ci będzie zagwarantować dyspozycyjność,a nianie kosztują.

Gość gorzka cytryna
Dzieci są podobne do niego . On może ukryć dochody bo ma ddziałalność. Żeby było ciekawiej założona przed ślubem z moim wkładem pieniężnym nie do udowodnienia. A teraz mamy kredyt na to firmę -podpisywałam a do samej firmy jak to stwierdzi mam się nie wpierd.... c ale jak polegnie to ja razem z nim

Gość gorzka cytryna
Wstyd się przyznać ale jestem tą której mąż miał na wszystko pozwał energii bo musi mieć znajomości musi się rozwijać. Ja zajmowałam. Się dziećmi i dostałam za to nagrodę. Także przestrzegam wszystkie które myślą że taki układ to dobry układ. Nie godzina się na to stąd kłótnie ale zawsze uważałam ze na smyczy nie ma co wiązać bo każdy ma swój rozum i potrafi ocenić co dobre a co nie. Mylilam sie

Gość gość
To provo

Gość gość
gość dziś Nie odpuszczaj! Musisz mieć alimenty na dzieci i na siebie ale do tego potrzebny jest rozwód z orzeczeniem o jego winie. xxx Nie piernicz gościu głupot, bo żaden rozwód jest niepotrzebny do tego, aby ojciec płacił alimenty na dzieci. Wystarczy, że autorka złoży w sądzie pozew o alimenty na dzieci i umotywuje, że mąż wyprowadził się z domu i nie łoży na małoletnie dzieci

Gość gość
Najpierw udowodnij, ze to jego dzieci x skoro urodziły się w związku małżeńskim to zgodnie z prawem są to jego dzieci tłumoku. to teraz on musi udowodnić że to nie jego dzieci.

Gość gorzka cytryna
Właśnie chodzi o to ze mąż chce loży na dzieci. Tzn on chce płacić za wszystko a ja mam mu listy robic

Gość gość
trójka dzieci z facetem ktory juz zdradzał przed slubem? z Tobą też coś jest nie halo

Gość gorzka cytryna
Jest coś takiego jak druga szansa. I przez pierwsze dwa trzy lata było dobrze. Fakt ze coś zaczęło się psuć jak zaczęliśmy się o trzecie dziecko starać ale udało się za pierwszym razem wiec nie było się nad czym zastanawiać. I ot przez 5 lat 3 razy w ciąży bo miało być od razu . No to mąż po roku od razu mnie zostawił bo kogoś znalaz

Gość Chce być wredna
Twoja wina. Nie trzeba było się hajtac z facetem który zdradza. Na prawdę masz taką niska samoocene? Desperatka.

Gość gorzka cytryna
Tak moja wina . Ale było to 2 miesiące przed ślubem. Nie byłam zdesperowana.

Gość gość
O rany

Gość gość
Głupia jesteś. Zdradził przed ślubem a ty za niego wyszłaś zamiast pogonić dziada.

Gość gość
Mówi się, że ja człowiek raz zdradził to zdradzi i kolejny... można się było tego spodziewać.