Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka dziecka ubrala dziecko na chrzciny brzydko.prosze o wypowiedz

Polecane posty

Gość gość
Mój mąż miał dokładnie taka sama sytuacje 3 lata temu gdy mieliśmy komunie w rodzinie a była ubrała jego syna w marynarke do kolan,spodnie które spadały mu z tyłka bo nawet paska nie miał i za duże buty i wyglądał jak sierota. Ale cała rodzina ja podsumowala jak jest zalosna i uwierz ze to tylko o niej źle świadczylo,w twoim przypadku jest podobnie. A następnym razem poprostu miej przyszykowane kilka ładnych ubrań na różne okazje.

Gość gość
Wiecie ale ta rada aby miec przygotowane ubrania jest bez sensu....to moze niech ma też przygotowa wannę czy prysznic bo matka moze wysłac dziecko brudne...albo szpital bo moze być poranione... Matka widać jest mówiąc wprost chora psychicznie. Powinno sie jej odebrac to dziecko jak najszybciej!!!!

Gość gość
Podla a wszystkim kieruje mamusia która mieszka dwa piętra wyżej od córeczki .i kiedy przychodze po dziecko zawsze zjawia się matka jej tak sama było kiedy przyjechałem w chrzciny po syna zaraz się pojawiła mmyslala ze może mnie juz nie ma żeby tylko podpytac córeczki jak zareagowalem _udalo się itp.

Gość gość
Miałem chrzciny u swojej rodziny (byłem ojcem chrzestnym) i matka dala mi dziecko ubrane w stara koszule( x Czyli opisujesz swojego chrześniaka, to po jaki grzyb pierdzielisz jakim jesteś super ojcem zajmującym się, aż 8 dni w tygodniu swoim dzieckiem?

Gość gość
Aaa dobra już wiem. Ty poszedłeś na chrzciny z paskudnie ubranym swoim dzieckiem. To trzeba było przebrać i opierdzielić byłą!

Gość gość
Już to zrobiłem taki ma charakter po mamusi

Gość gość
Placisz smieszne alimenty, orderu oczekujesz za spelnianie swojego obowiazku (opieka nad WLASNYM dzieckiem) i jeszcze narzekasz, ze na TWOJA impreze matka nie ubrala dzieciaka wystarczajaco urczyscie. Chcesz sie pokazac przed rodzina - kup malemu cos ekstra do ubrania. Sam napisales, ze na uroczystosci przedszkolne dziecko jest odpowiednio ubrane... Trudno mi sobie wyobrazic, ze mialabym specjalnie sie starac, zeby byly maz/partner mogl blysnac przed kuzynami i szwagrami jaki zaradny i opiekunczy z niego ojciec

Szukasz fajnego obrazka na płótnie do pokoju dziecięcego? Na stronie internetowej sklepu CoZaCena - http://www.cozacena.pl dostępny jest obraz z Myszką Miki lub z autem Ogórek ze słynnej bajki Samochody. Polecam zapoznać się z ofertą i dokonać zakupu!

Gość gość
zawsze mozesz taki mały subtelny prezent zrobić, np. typu przepaski. Ja ostatnio kupuje www.bazik.pl