Gość jungs Napisano Wrzesień 4, 2016 Czy to możliwe aby od kręgosłupa (wady postawy) bo tak stwierdził neurolog ,podczas stania bujalo mnie w przód i tył napinam mięśnie nóg pośladków no bo boję się że się przewróce chociaż się nigdy nie przewróciłam a mam to już dobre parę miesięcy... jest to męczące dostałam ćwiczenia na kręgosłup. Zawsze miałam mało ruchu a jak zaczęłam ćwiczyć to odczuwam ból delikatny pomiędzy łopatkami i strzela/przeskakuje mi w karku. Boję się chodzić do sklepów i w ogóle bo tak ciężko żyć z tym .... czy mam isc gdzieś dalej do lekarza ? Zaznaczam że podejrzewałam nie dawno u siebie nerwicę lękowa gula w gardle byłam u psycholog i wysłała mnie do psychiatry wizyta za miesiąc... mój tato też miał nerwice ale powiedział że dał sobie z nią radę ja nie mogę uwierzyć że nerwica bądź kręgosłup dają takie objawy... ;(((( jeśli ktoś coś wie proszę o odpowiedź dla mnie to ważne bo nie wiem już gdzie iść z tym i jeszcze jedno bardzo dużo czytam w Internecie i wmawiam sobie różne choroby ... przestałam chodzić do szkoły bo boję się że coś mi się tam stanie a mam teraz klasę maturalna. Jestem załamana. Mam najgorsze myśli ze już nigdy z tego nie wyjdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach