Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam już dosyć zapieprzania

Polecane posty

Gość gość

na 500+, czy tych pisowców porąbało, za pracę jałmużna a za leżenie darmowa forsa większa jak wynagrodzenie

Gość gość
ja tez, i mam nadzieję, że Bozia ich pokarze za to jak nas pracującyh , emerytów traktują

Gość gość
jak daja to się bierze. tez bys penie wziela jakbys do wyplaty dostała 500 zl za nic...

Gość gość
pieprzone pisowce, by ich szlag trafił, nie pójdę już do kościoła bo to przygłupy, będę sie modliła w domu

Gość gość
a to nie wiedziałaś, że oni mają zorane mózgi

Gość gość
To zrób sobie kilka bachorów i też bierz porządną pensję za nic nierobienienie. Będziesz leżeć i pachnieć i tylko patrzeć, jak dzieciory same się karmią, myją, przewijają i zabawiją a do tego jeszcze Ci wysprzatają chałupę, ugotują obiad i zrobią zakupy.

Gość Mama 2 plus 1
Moi sąsiedzi maja 4 dzieci, biorą 2 tys. Nie chce ich dzieci ani tych pieniędzy. Dziękuj***ardzo. Jestem w ciazy z drugim i mi wystarczy. Na pierwsze na szczescie mi sie nie nalezy. Na szczescie bo dochody mam większe, nie chciałabym nie przekraczać progu. A śmieje sie ze nim urodzę to juz na 500+ kasy nie bedzie :D

Gość gość
Mama 2 plus 1 bardzo zdrowe podejscie :)

Gość gość
A ja nie mogę mieć dzieci (chociaż bardzo chcę i nie dla 500 plus) i muszę zapieprzać na dziadostwo, które z moich podatków bierze te 500 zł i nic nie robi, bo się im teraz nie opłaca pracować.

Gość gość
gość dziś To zrób sobie kilka bachorów i też bierz porządną pensję za nic nierobienienie. Będziesz leżeć i pachnieć i tylko patrzeć, jak dzieciory same się karmią, myją, przewijają i zabawiją a do tego jeszcze Ci wysprzatają chałupę, ugotują obiad i zrobią zakupy. xx A przepraszam bardzo, pracujące kobiety nie mają dzieci? Nie karmią, nie myją, nie zabawiają, nie sprzątają w domu, nie gotują i nie robią zakupów? Weź się debilko (nie obrażam, to fakt) zastanów co piszesz.

Gość gość
Mam takie pytanie do z"zapieprzajacych" na 500+. Rok temu mniej zapieprzałyście? Bo ja jakoś różnicy nie widzę.

Gość gość
Jedno jest pewne, wieczorne życie zaraz po wypłacie 500+ zwiększyło się bardzo. Wracam rowerem z pracy o północy i widzę, że tak jak kiedyś w mieście chodziło trochę osób z piwem po ulicy, to teraz przejechać nie mogę jak stoi kolejka pod sklepem nocnym :O

Gość gość
ale wy jesteście durni, ciekawie jakim cudem sobie zrobią 50-60 latkowie dziecko a przecież to oni są najbardziej już wypaleni po 30-40 latach pracy, gdzie oni mając wcześniej dzieci musieli sami na nie pracować, nikt im nie dawał za damo 500+ za pieprzenie się jak teraz, a teraz za karę musza pracować na cudze bachory, mam nadzieję, że cholerne pisowce szlag trafi za traktowanie pracujących jak parobków.

Gość gość
ale wy jesteście durni, ciekawie jakim cudem sobie zrobią 50-60 latkowie dziecko a przecież to oni są najbardziej już wypaleni po 30-40 latach pracy, gdzie oni mając wcześniej dzieci musieli sami na nie pracować, nikt im nie dawał za damo 500+ za pieprzenie się jak teraz, a teraz za karę musza pracować na cudze bachory, mam nadzieję, że cholerne pisowce szlag trafi za traktowanie pracujących jak parobków. x Pytanie już padło wczesniej, ale i ja zapytam. Czy rok temu, jak nie było tego programu to mniej pracowali?