Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30stki sa dla mezczyzn niewidoczne jak 70letnie babcie

Polecane posty

Gość gość35
no tak ale jak sie zakochasz to troche Ci sie pozmienia I tylko nie zaprzeczaj

Gość gość35
nie bedziesz nawt kiedy to sie stalo I jak naprawde

Gość gość335
chyba fajny z Ciebie koles z tego co piszesz tak wnioskuje napewno troche zwariowany

Gość gość
W tamtej Pani z którą byłem jakieś pół roku się zakochałem ale trochę mi to zajęło. ;) To nie jest tak hop że człowiek od razu się zakochuje i żyją długo i szczęśliwie. ;PxZanim my się spotkaliśmy to minęło ok. 3 miesiące. ;)

Gość gość35
no to chyba wszyscy poszli spac tylko ja nie moge widze spac hehehe

Gość gość
Ja nie śpię tylko te forum kuleje. ;PxJuż od 5 min czekam aż się wyświetli 7 strona;)

Gość gość35
a czemu 3-y miesiace?

Gość gość35
no ja tez wlasnie czekalam;)

Gość gość35
wiem ze nie jest tak prosto aleeeeeeeeeeeeeeeeee czasem zdarza sie jak ja mowie pierdolniecie I sie poprostu wie to ta czy to ten

Gość gość35
przeze mnie sie nie wyspisz u mnie godzina wczesniej............

Gość gość
To nie było takie proste. ;) Ona mieszkała 250 km dalej a ja pracując nie mogłem się tam pojawiać codziennie. Spotykaliśmy się co tydzień w weekend a w ciągu tygodnia rozmawialiśmy przez skype czy telefon.xPrzez trzy miesiące to my się poznawaliśmy i nie było możliwości aby to przyśpieszyć. ;D

Gość gość35
a ok a moge zapytac co sie stalo ze sie rozstaliscie?

Gość gość35
to ta 30-o latka?

Gość gość
Miała wiele tajemnic które bała się ujawnić ale w końcu nie wytrzymała i powiedziała że na boku ma dwójkę dzieci i męża w stanie wegetatywnym. Ja nie mogłem znieść tego że przeze mnie rozlatuje się czyjaś rodzina i razem postanowiliśmy że czas to zakończyć. Nie było to łatwe ale innego wyjścia nie widziałem.xI nie chodziło o te dzieci ale o tego faceta.

Gość gość35
rozumiem.ciezko.Zycze Ci zebys wkoncu trafil.Mi np brakuje drugiej takiej bliskiej osoby z ktora moglabym usiasc gadac glupoty do rana I takie tam inne prozaiczne rzeczy.Lubie sie powyglupiac no ale coz.Moze dlatego dobrze czuje sie bawie itp z mlodszymi facetami nie ze zaraz lozko poprostu imprezy wyglupy .Niestety nie kazdy potrafi zrozumiec ze kobieta w moim wieku hehehe moze robic takie rzeczy,mam taki sposob bycia.Dusza towarzystwa

Gość gość35
Moze Ty tez sobie pomyslisz ze nastepna 30-o paro latka ktora sciemnia itd ;)

Gość gość
Dzięki. ;) To może zwyczajnie potrzebujesz przyjaciela chociaż jak wiadomo ciężko znaleźć bo po czasie każdy liczy na coś więcej.xJa też imprezowałem jak byłem młodszy bo przecież życie to nie tylko ciągła praca. ;) Jest mi to ciężko zrozumieć bo kobiety w twoim wieku już raczej myślą aby gdzieś osiąść i założyć rodzinę. ;P

Gość gość
Mi po prostu było żal tego faceta który o niczym nie wie a i tak ma ciężko. Ja mogłem wszystko zaakceptować ale to że swojemu mężowi zrobiła takie coś to już nie. :OxNie każda osoba ściemnia i nie wrzucam wszystkich do jednego worka ale ty też byś była w szoku gdybyś się dowiedziała że osoba która kochasz ma na boku normalnie rodzinę.

Gość gość35
no wlasnie mam takiego kolege z ktorym sie fajnie gadalo ale teraz z czasem chcialby coraz wiecej czasu spedzac itd.Ale ja chce sie zakochac a jak juz to nastapi to napewno wszystko sie zmieni I nie bede sama imprezowac hehehe.Chcialabym ulozyc jakos sobie zycie ale musze to poczuc nie chce zyc z druga osoba I ja oklamywac ze ja kocham.Chce kochac I byc kochana

Gość gość35
no nie bardzo fajna sytuacja

Gość gość
To nie możesz mu szczerze powiedzieć że na razie nie jesteś gotowa i wolisz abyście pozostali przyjaciółmi? ;) Wiem że to śmiesznie brzmi i nigdy to się nie udaje bo nawet jak mu to powiesz to on i tak za wszelką cenę będzie chciał to zmienić.

Gość gość35
moze wkoncu na dobre zaakceptuje jaka jestem.Jestem powazna jak trzeba,jak mi sie chce plakac to placze,chce sie smiac to sie smieje ale potrafie zaakceptowac tez ta druga osobe.Ale wiadomo ze czasami ciezko.Ale mam nadzieje wkoncu ten jedyny mnie znajdzie hehehehe

Gość gość35
powtarzam mu to za kazdym razem.Oczywiscie przytakuje I tyle

Gość gość35
gotowa moze i jestem ale go nie kocham to napewno. I mu to powiedzialam

Gość gość
A skąd masz pewność że akurat to nie on jest tym jedynym? ;)To jesteś tak samo pozytywnie zwariowaną kobietą z którą byłem wcześniej. ;DxSeks w miejscu publicznym na ławce jest zwariowanym pomysłem a bałem się co jeszcze jej przyjdzie do głowy. ;D

Gość gość35
bo widzisz zawsze bylam z mlodszym od siebie facetem duzo mialam mlodszych kolegow I dalej tak jest ale nie wchodzi w gre lozko zeby nie bylo I kolezanki tez mam hehehe

Gość gość35
bo czuje ze nie jest to wlasnie on.Jako kumpel ok.Za dlugo go znam.Nic do tej pory nie poczulam to I nie poczuje. e tam seks w parku,zabawa ,za pospolite

Gość gość35
hehe

Gość gość35
temperamencik to mam ;)I pomysly

Gość gość
Cóż mam nadzieję że znajdziesz tego jedynego na którego już czekasz tyle czasu. ;) Ja uciekam spaćxDobranoc ;)