Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matura 2017 z angielskiego w TFLS

Polecane posty

Gość gość

Słyszałam ze maja kursy przygotowujące do matury . Ktoś chodził ?

Gość gość
Tak,to prawda. Świetne lektorki i dużo dodatkowych materiałów przynoszą. Nie bałam się jak szlam na maturę. Teraz już mam to za sobą ale kiedyś wrócę do tfls na jakiś kurs

Gość gość
Ciekawe ile osób jest na takim kursie, tzn ile w grupie. Bo ja chce mieć 4-5 osób .

Gość gość
Słuchajcie, czy to aktualne? Mam za rok maturę i się boje ...

Gość gość
Byłam tym roku na kursie maturalnym w TFLS. Miałam w grupie 5 osób. Bardzo fajnie się pracowało. Potwierdzam, lektorka przynosiła dużo materiałów. Matura zdana, więc polecam!

Gość gość
bardzo skuteczny kurs maturalny! Polecam TFLS. U mnie też matura zdana bez problemu.

Gość gość
polecam kurs maturalny w TFLS - pełen profesjonalizm!

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z nauki w TFLS. Długo szukałam szkoły językowej, która spełniałaby moje oczekiwania. Cenię szkołę za bardzo dobrą skuteczność nauki i podejście do słuchaczy. Szczerze polecam naukę w TFLS. Już po pierwszym kursie widzę efekty nauki i śmiało mogę podróżować i porozumiewać się w obcym języku.

Gość gość
jestem teraz na kursie w TFLS i powiem Wam, że naprawdę warto! Mam świetną lektorkę, grupa jest mała.

Gość gość
alez profesjonalna reklama TFLS, nikt sie nie skapnie, naprawde...

Gość gość
Nie wyłamię się - TFLS. Fajne promocje, przesympatyczni lektorzy, możliwość kursów wakacyjnych, intensywnych. Bardzo fajna atmosfera.

Gość gość
Też polecam TFLS. Bardzo poprawiłam swoją znajomość języka.. Lektorkę miałam konkretną, bardzo koncentrowała się na rozwiązywaniu testów pod egzamin, ale nie tylko. No i oczywiście dużo rozmawialiśmy.

Gość gość
Polecam naukę w TFLS. Lektorzy są super przygotowani do swojej pracy, bardzo dużo energii w nią wkładają i faktycznie chodzi się na te zajęcia z dużą przyjemnością.

Gość gość
Ja wybrałam TFLS i chodzę teraz tam na drugi semestr. Bardzo fajna szkoła, wymagający lektor i mała grupka, więc idealne warunki do nauki. I cenowo też przystępnie.

Gość gość
Zdecydowanie motywacja ze strony szkoły jest ważna. Od kilku miesięcy uczęszczam na zajęcia do TFLS. Moja lektorka stara się zachęcać nas do nauki. Z jednej strony dokładnie tłumaczy, a z drugiej wymaga robiąc testy weryfikujące. Takie coś mi bardzo odpowiada :)

Gość gość
Chodzę do TFLS już 3 semestr na kurs z angielskiego, bardzo się w tym czasie podszkoliłam z języka. Pełen profesjonalizm, konkurencyjne ceny. Osobiście dzięki tej szkole mój angielski bardzo szybko się rozwinął i przez kilka miesięcy jestem już w stanie dość płynnie rozmawiać, co uważam za wielki sukces

Gość gość
Atmosfera zajęć jak najbardziej zachęcająca do nauki, a Pani Milena w zajęcia wkłada całe swoje serce. Polecam.

Gość gość
Uczęszczam na zajęcia grupowe z języka angielskiego i serdecznie polecam! Lekcje prowadzi doświadczona lektorka, która wie jak zmotywować do nauki. Profesjonalny nauczyciel to podstawa!

Gość gość
Naprawdę dla mnie sposób prowadzenia zajęć to ogromny plus bo zawsze wszędzie się nudziłam a tu nie.

Gość gość
Polecam TFLS. Szkola dba o najwyższą jakość i skuteczność nauczania. System obowiązkowych testów i prac pisemnych monitoruje postępy, ale też motywuje Cię do systematycznej nauki. Jeszcze raz polecam!

Gość gość
TFLS to najlepsza szkoła do jakiej trafiłam. Super lektorzy. Zawsze świetnie przygotowani do zajęć, kreatywni i wymagający. Polecam każdemu komu zależy na szybkich efektach.

Gość gość
Solidna szkoła, dobrze uczą, widać efekty.

Gość gość
TFLS to rewelacyjna szkoła, zdecydowanie najlepsza w Warszawie. Prócz komfortowych warunków, położenia w samym centrum miasta i profesjonalnej obsługi należy przede wszystkim podkreślić wysoki poziom nauczania.

Gość gość
TFLS to szkoła godna polecenia. Mnie dzięki kursom w TFLS udało się zdać egzamin IELTS. Ceny rozsądne. Jeszcze raz polecam.

Gość gość
Bardzo polecam szkołę językową TFLS. Zajęcia prowadzone są w bardzo urozmaicony sposób, dużo ćwiczeń i propozycji na ćwiczenie samemu w domu. Atmosfera zajęć jak najbardziej zachęcająca do nauki.

Gość gosc

W zeszłym roku zdawałam maturę po kursie w TFLS. Teraz przygotowuję się do CAE, wysoki poziom zajęć.

Gość bialy

również polecam, też chodzę do TFLS na kurs przygotowujący do matury

Gość kacper

Polecam szkołę TFLS. Super podejście lektorów, fajna, bezstresowa atmosfera, zajęcia zawsze ciekawe, prowadzone z pomysłem, ceny konkurencyjne.

Gość gosc

Polecam naukę w TFLS. Zajęcia są naprawdę różnorodne, kreatywnie przygotowane i tempo jest naprawdę intensywne. Lektorka jest cierpliwa, ma wysokie kompetencje i ogromną wiedzę.

Gość gosia

Dobra i skuteczna szkoła to zdecydowanie TFLS. Chodziłam do tej szkoły na kurs CAE i oceniam ją bardzo wysoko. Lektorka profesjonalnie prowadziła zajęcia, każda minuta lekcji była odpowiednio wykorzystana. Polecam