Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co się do mnie dobiera jak mu się nie podobam?

Polecane posty

Gość gość

Jest taki chłopak,z którym koleguję się już jakiś czas i koniecznie chce się ze mną całować.Można z nim normalnie pogadać o wszystkim,ale tego całowania nie odpuszcza, już ze 40 razy próbował.On wie,że mi się nie podoba, nawet wprost mu to kilka razy mówiłam.A on mi na to odpowiada,że ja też mu się nie podobam i że nie jestem jakaś bardzo ładna,ale że to nic,bo on chce mnie,bo się kolegujemy i znowu próbuje mnie całować.A ostatnio próbował się do mnie dobierać po pijaku.Widzę,że jest trochę zły już czasem,że mu na nic nie pozwalam,ale i tak się nie poddaje.Tylko po co on mnie chce całować i obmacywać skoro jak twierdzi nie podobam mu się?

Gość gość
Bo chce sobie poru/chać, tak ciężko to zrozumieć?

Gość gość
Nawet dziewczynę, która mu się nie podoba?

Gość gość
gość dziś Tak bo mężczyźni uprawiają seks ze wszystkim co się rusza niezależnie czy gruba, brzydka ważne że do seksu będzie.

Gość gość
Oni lubia zdobywać, zaliczać i zostawiać kobiety to też tyczy związków dlatego nie warto się oddawać seksualnie zbyt szybko

Gość gość
ja bym zerwała znajomosc z kims kto mnie tak ewidentnie nie szanuje. A wczesniej dala w pysk

Gość gość
Nawet dziewczynę, która mu się nie podoba? x Podobasz mu się i dlatego się dobiera, a że zaprzeczył... co miał zrobić po tym jak ty powiedziałaś że on ci się nie podoba? Poza tym dla mężczyzn wygląd to sprawa drugoplanowa, są kobiety przeciętne z urody, ale mają w sobie coś czemu trudno się oprzeć i ma się na nie ochotę.

Gość gość
Chłopak musi być nieźle zdesperowany skoro nie daje za wygraną, ale ma obsesję na twoim punkcie, radziłbym go unikać a już na pewno unikać sytuacji z nim i alkoholem w roli głównej, bo to się może źle dla ciebie skończyć. Kolejnej odmowy może nie przyjąć do wiadomości lub zareagować agresją.