Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość na kawie

kobiety mam do was prośbę

Polecane posty

Gość gość na kawie

bardzo szanuję i uwielbiam kobiety , które pracują , realizują się oraz rozwijają swoje pasje i zainteresowania - a już w ogóle imponują mi te , które to potrafią, a do tego mają swoje rodziny i chronią je przed patologią - dla mnie są wtedy wzorem stąd moja prośba jeśli znacie jakieś kobiety , które tkwią w domach , zamknięte jak w więzieniach , wyciągnijcie je gdzieś czasem i spróbujcie im pomóc ich faceci na pewno tego nie zrobią , skoro im to pasuje , a tam, rozgrywa się dramat bo kobieta ma prawo , do realizacji siebie , tak jak facet

Gość gość
znalazł się zbawca ucisnionych, sedzą w domu bo im to pasuje kumasz?

Gość gość
To nie jest takie proste autorze.

Gość gość na kawie
gość dziś siedzą w domu przede wszystkim ze strachu , bo boją się zmian gość dziś to , co jest dobre , jest najtrudniejsze

Gość gośćlaluna
Czesc gosciu,ja tak mialam,ale wszystko zmienilam,jest ktos,kto dal mi sens zycia,mam pasje pisze juz ponad20 lat,zaczynalam jako wczesna nastolatka,teraz dopiero czuje sie mloda dawne zycie w gehennie z oprawca minelo,jestem kims innnym tamtej nie ma,jest kobieta mloda,pelna zycia i kochana

Gość gość
Swietny pomysł, Autorze. Niektóre kobiety są leniwe, lub dni przelatują im przez palce. Te, które siedzą jak w więzieniu, tkwią chyba w toksycznych związkach. Stracily nadzieję na zmianę, poprawę losu, a wiele z nich cierpi na tzw. syndrom sztokholmski. Bądzmy zdeterminowane, drogie Panie, i nie odpuszczajmy kontaku z kolezankami, przyjaciólkami, znajomymi, które mogą byc w takich związkach.

Gość gość na kawie
najważniejsze jest to , by nie dopuścić , by takie kobiety , dołowały się innymi - najczęściej słabszymi od siebie , a brały przykład od ambitniejszych od siebie i po to jest mój post , byście im pomogły przy okazji gratuluję każdej z was , której się to udało bądźcie dzielne

Gość gość
Gratuluję świetnego tematu.

Gość gość
Autorze i inni nie ma faceta jest mezczyzna

Gość gość
Brawa dla autora Szkoda ze tylko do odwaznych swiat nalezy...

Gość gość
przestan je stalkować to odetchną i zaczną zyć tak jak chcą

Gość gość
Niektore lubia siedziec w domu i byc kurami domowymi

Gość gość na kawie
podnoszę temacik , bo może ktoś przeczyta

Gość gość
Po 1 nie facet tylko mezczyzna Po 2 jesli kobietom bylo by zle to by sie rozstaly w koncu to nie sredniowiecze

Gość gość
Więzienie? W domu? Kto to pisze kryminał? A może to małżeństwo szaleje za sobą, i ciągle uprawiają namietny seks? Gdzie to mają robić w restauracji,barze,pubie Nie ich wina że inni go dawno nie praktykują