Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzieć jego żonie ?

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo duże podejrzenia że para pracowników ma romans. Z tym że ona jest rozwódką a on żonaty, nie podoba mi się takie coś jak myślicie powiedzieć o tym ?

Gość gośćmężatkaa
ja bym chciała wiedzieć

Gość gość
Nie twoja sprawa

Gość manixabc
sory ale to chyba nie jest Twoj problem

Gość gość
Ja bym napisała anonimowo na fb z jakiegoś lewego konta. Ja jako żona chciałabym wiedzieć. Myśle, ze każdy chciałby wiedzieć.

Gość gość
Powiedz, bo zawsze jest tak, że żona dowiaduje się ostatnia, co jest mega nie w porządku, bo wiedzą wszyscy znajomi naokoło, tylko nie zainteresowana, i każdy boi się (?) puścić pary z ust...

Gość gość
Wyobraź sobie, że to Ty przyprawiasz rogi mężowi. Chciałabyś, żeby jemu ktoś powiedział, że bzykasz się na lewo? Pilnuj swojego nosa.

Gość gość
Super argumentacja "nie podoba mi się to". A za donoszenie masz jakiś profit?

Gość gość
Nie musisz mówić. Jako żona używam keyloggerów na wszystkich urządzeniach męża, a z kochankami kontaktowałam się zawsze sama. Mam nagrane na dyktafonach ich zwierzenia, dostarczone fotki, pliki audiowizualne i wczytaną korespondencję z każdego urządzenia elektronicznego. To już nie te czasy, teraz same załatwiamy naszych mężów. Jednej z kochanek to nawet dobrze zapłaciłam. Mąż jeszcze o tym nie wie, ale gniazdko opuści w samych skarpetkach. :)

Gość gość
Mój mąż kontaktował się z jedną z kochanek poprzez to forum. Chciał oszukiwać nas obie, ale ja mam wczytany każdy jeden znak. Podczas lektury zrzygałam się setki razy z obrzydzenia. Niech żyją keyloggery. :-)

Gość gość
na to widze ze wy sobie uface hehe

Gość gość
Masz racje, to wkurza, ale najlepiej jak zona się kapnie a zawsze kazda coś zauważy, chyba ze nic ja to nie obchodzi. Pewne rzeczy lepiej jak idą swoim torem bo nie ty oberwiesz i nie bedziesz czuć się winna rozpadu. Moze on sam odejdzie od zony, moze ona go wygoni bo zauważy sama, jak Ty powiesz jej to ona go opieprzy, będzie szukała dowodów a on juz będzie się pilnował i nici z przylapania ich, a tak ona sama niedługo się dowie, zony zawsze wiedza tylko czekają na najlepszy moment

Gość gość
jaklbym mial powiedziec to juz bym powodzil

Gość gość
powiedz, ale jakos anonimowo (aby nie popsuc atmosfery w pracy) np. napisz na kartce co i jak, tylko podaj przyklad/opisz sytuacj dokladniej