Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 28 lat i czuję się już staro

Polecane posty

Gość gość

ehh :(

Gość gość
Jesteś kobietą? Masz partnera/dzieci? Też mam 28 lat, choć póki co tylko rocznikiem, jestem sama i jak na razie czuję się młoda. Znajdź sobie jakąś odmładzającą rozrywkę, wtedy od razu człowiek czuję się lżej. I ogólnie jak sobie wypchasz czymś czas, to nie ma czasu na życiowe smęcenie :P

Gość gość
Tutaj to nawet ludzie mający 20-23 lata zakładali wątki o starości o tym, że nic już ich w życiu nie czeka

Gość gość
Moze sa po prostu starzy. Otyli, pomarszczeni, skwaszeni i bez energii

Gość gość
ja się czuję staro od kiedy kilku facetach na randkach powiedziało mi, że nie powinnam wybrzydzać, bo nie jestem już pierwszej młodości (23 lata)... To znaczy czuję się młoda, ale kiedy zobaczyłam, że faceci to jacyś quasi-pedofile, dla których nastolatka to już skraj młodości a kobieta w kwiecie wieku to już staroć, to przestałam patrzeć perspektywicznie...

Gość all cia
Zaczęłam właśnie chodzić na randki i nikt takich rzeczy nie mówił, a umawiam się głównie z rówieśnikami.

Gość gość
Mnie jakiś facet ostatnio nazwała smarkulą, czy powinnam w związku z tym z automatu czuć się o 10 lat młodziej? :D

Gość gość
all cia dziś ja uslyszalam takie coś od facetów ok. 30tki, wiec twoi rówieśnicy jeszcze zdążą zacząć uganiać się za jeszcze młodszymi ;] im starszy facet, tym młodszej szuka...

Gość all cia
Moi rówieśnicy mają 28 lat, więc to prawie faceci około 30 :) Spotykałam też takich 30-35 i nikt takich głupot nie gadał, tyle że w ich przypadku to było na odwrót: ja myślałam sobie "jacy oni starzy" :D i nie zawsze miałam na myśli wiek czy wygląd, ale też sposób życia, myślenia.

Gość gość
U mnie podobnie, mam 27, czasem się umówie z jakims, ale dla większosci facetóe 30+ JESTEM ZA MŁODA... a rówiesnika czy młodszego raczej nie chce :O Ostatnio jeden 36 latek po spotkaniu powiedział mi, że on szuka poważnej kobiety do związku, najlepiej ok 40 lat... W internecie to juz co innego, na portalach randkowych buszują faceci szukający licealistek albo kobiet po 50-60

Gość Turkuć
Kryzys wieku średniego niestety zbiera swe żniwo wśród mężczyzn. Mam nadzieję, że mnie to nie spotka. :(

Gość gość
To gdzie poznawać facetów, dla których 23latka nie jest stara? Ja poznaję na portalu randkowym i takie tam panują poglądy.

Gość gość
W sklepie często jestem pytana o dowód, ale to nie ma znaczenia, dla nich liczą się cyferki. Chcę normalnego faceta a nie takiego, który szuka jak najmłodszej kobiety, dla mnie to infantylne!