Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mnie w Anglii nikt nie dreczy bo nie przyznaje sie ze jestem z Polski

Polecane posty

Gość gość

Mowie, ze jestem z Czech lub Rosji. Oni sie na akcentach zupelnie nie znaja, nawet nie znaja stolic panstw europejskich. Imie mam uniwersalne , podaje im ten skrot.

Gość gość
A ja się przyznaję i nikt mi jeszcze nic nie zrobił.

Gość gość
No i co to zmienia osrusie, wsch europa to jedno i takie samo podejscie angoli pustaku, tzn jestes faking forejnas:D I ryjesz za bezdurno jako biały murzyn. Haha! Kocham cie PL

Gość gość
Za bezdurno to ryjesz ty polski niewolniku polskiego kapo-pracodawcy.

Gość gość
On się w praca w PL nie zhańbił , siedzi u mamusi na wsi :P

Gość gość
Normalne zycie w uk i oszczcedzanie? To jest po prostu niemozliwe. W PL wszystko jest tansze wielokrotnie i jakos lepsza. W uk nawet kiebłasy wiejskiej nie mozna dostac. Wszedzie tylko budy z hamburgerami. Na ulicach syf, kebaby i ciapate. Na lotnisku anglicy nie wiedza co to jest strefa schengen :D JA PRDL w PL dzieci w liceum to wiedza, uk produkuje samych tłuków po oxfordzie. Po prostu gdyby nie ropa którą kradną szkotom i rabunkowe napady na kolonie to byliby drugim zanzibarem. Brawo Polska, za 50lat wyprzedzimy uk.

Gość gość
ze sie chce temu debilowi wklejac te brednie :D pewnie mu sie w ch/uj nudzi. no ta, debil nie ma zadnych obowiazkow bo mamusia zarcie podstawi, upierze, itd to moze gnic cale dnie przy kompie, ktorego tez matka mu kupila :D spamer obesrany za robote sie wez cwelu :D tylko kto da ci prace z tym podstawowym niepelnym BUAHAHAHAHAHAHAHehehehehehe :D

Gość gość
Ta cala propaganda na temat nienawisci do Polakow to TVNowskie brednie. W Londynie zawsze byl syf, rasizm, przeludnienie i glupota. I nagle po Brexicie mozna to wykorzystac do propagandy. Zabili nie Polaka tylko przypadkowego wiesniaczka ktory odpsknal grupie schlanych nastolatkow zamiast zignorowac. To samo staloby sie w Polsce. Wystarczy przeniesc sie w inna czesc kraju zeby zobaczyc ze w UK nie ma skoncentrowanego antypolskiego rasizmu. Jest zwykly rasizm taki jak wszedzie- zwlaszcza w Polsce- ludzie! Nie ma spoleczenstw idealnych.

Gość gość
Przecież w Londynie to codzienność ze jak odszczekasz się grupie nastolatków to dostajesz nożem lub cie podbija. W mojej dzielnicy takich wypadków jest 2-3 miesięcznie (oficjalnie, nieoficjalnie więcej bo nie każda ofiarą się zgłasza). Strzelaniny tez są na porządku dziennym i jakoś nikt nie robi afery. Niedawno grupa nastolatków zrzuciła ze schodów starszego faceta bo im odpyskował. Umarł. Słyszał ktoś o tym w PL? Nie, bo był Anglikiem a dzieciaki grupą czarnych.

Gość gość
Dokladnie. Sztuczne naglasnianie wymyslonej antypolskosci tylko dlatego ze jedna z wielu ofiar pobicia tego dnia to byl Polak. A jeszcze gorzej ze Polacy w Polsce siedza, ogladaja to w TVNach I Polsatach I wierza w brednie.