Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ja mam robić?

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie. ... mój facet wgl się nie odzywa... widujemy się wystarczająco ale wgl nie pisze smsow czy na fb! Czy to jest normalne że przez 2 dni nie mam z nim żadnego kontaktu? Snapy odczytuje moje (wysłane ogolnie) ale nie wpadnie na to żeby odpisać co tam, skoro widać ze siedzę na necie. Czy wy faceci lub wy kobiety też jesteście takie ciche i mało wylewane? Mnie to meczy... kiedy jesteśmy oddzielnie chce utrzymywać z nim choć krótki kontakt... jakby nie interesowało go, np. Jak minol mi dzień. .. mam dość pisania pierwsza.

Gość gość
To nie pisz,ile on ma lat ?

Gość gość
Ci, którym zależy odzywają się.

Gość gość
Ja też tak mam a jestem dziewczyną. Wystarczy mi kontakt twarzą w twarz, pomiędzy spotkaniami nie lubię pisać smsów i tego nie robię. Rozumiem Twojego chłopaka i nie widzę w tym nic złego o ile ma podobne podejście do mojego, bo jeśli to typowy olewacz to też go olej ;) Żartuję, nie jestem tu od dawania rad. Chciałam tylko zaznaczyć, że nie każdy lubi zabawy w smsy.

Gość prawikzewsi
Tak to jest jedni lubią gadać inni przytulać inni jeszcze coś innego. Po prostu powiedz mu że to dla ciebie jest ważne że dzięki temu czujesz że Cię kocha.

Gość gość
Ona ma 18 lat.. niedługo 19. Jesteśmy ze sb krótko wiec to chyba tym bardziej powód aby chcieć mieć kontakt

Gość gość
Miało być on* słownik poprawił :)