Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyz99

Grzybica pochwy. Co robić?

Polecane posty

Witam. Jakieś 2 lata temu pierwszy raz kochałam się ze swoim partnerem, i wtedy się zaczęło.. Na początku zmiana śluzu. Jakiś rok temu po stosowaniu różnych leków kupowanych na własną rękę bez recepty, zdecydowałam się na wizytę u ginekologa. Stwierdził grzybicę. Przypisał mi Pimafucin dopochwowy i lek doustny (nazwy już nie pamiętam) Po skończeniu całej kuracji, grzybica wróciła.. Nie wiem czy więc zakupić drugi raz te same leki i spróbować jeszcze raz tego samego, czy po raz kolejny udać się do ginekologa??? świąd jest bardzo uciążliwy zwłaszcza przed miesiączką ;(

Gość Edziaaaaaaaa
Też mam grzybicę. Zajrzyj na osobny topik na kafe. Próbowałaś lactovaginal? Albo lacibios femina?

Jeszcze nie, na razie od tamtych leków od ginekologa nic nie brałam.. Jestem załamana, boję się że kolejne recepty znowu się nie sprawdzą.

Gość gość
doustnie provag i żel pliva fem f, trochę to potrwa, ale jest do wyleczenia

Gość gość
Laska na takie rzeczy to dobry mega gorący strumień wody zaczynasz od standardowej temp a później aplikujesz coraz gorętszą ile jesteś w stanie wytrzymać. Tylko w jedno miejsce. Do tego radzę oczyszczać to co jest syfiastego w środku uzbierane. Sprawdzona domowa metoda na wszelkie "swędzi mnie". 1-2 razy i po sprawie. I rzadko wraca.

Gość gość
Ja nie znoszę medykamentow kiedyś ludzie sobie radzili bez świetnie w niektórych tematach :)

Gość gość
Wcale sobie nie radzili. Umierali. Nie na grzybice, ale na inne choroby jak najbardziej. Idz DO LEKARZA, a nie... polewanie goraca woda. Moze do pieca niech cie wlozoa na trzy zdrowaski jak Rozalke. Masakra. Propozycje rodem z XVI wieku. Lekarz, leki. Partner tez, bo to sie nigdy nie skonczy.

Gość gość
Jakie zdrupaśki

Gość gość
Te, babol, a myślisz że w którym wieku koło wynaleziono. Kurfa argument z twojego śmierdzącego odbytu:/

Gość gość
Polecam witaminę B brać. Mi pomoglo i mam spokój

Gość gość
Idę dzisiaj na konsultację do http://www.mediluxclinic.pl/ i mam nadzieję, że mój ginekolog przepisze mi jakiś dobry antybiotyk na grzybice. Borykam się z tym problemem od jakiegoś czasu już. Mam nadzieję, że doradzi mi coś, co pomoże i problem nie będzie nawracał.

Gość gość
Nadzieję to se miej ale na to że nikt więcej nie pójdzie tam gdzie ty paskudny spamiarzu i reklamiarzu. Antyreklame robisz :) Bleeee