Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akid

Proszę o pomoc! Martwie sie

Polecane posty

Gość Akid

Witam, mam 19 lat I mam pewien problem Moje cykle miesiaczkowe trwają zazwyczaj 32 dni. W ostatnim miesiacu cykl wydłużył mi się do 35 dni. Zawsze tydzień przed każdym okresem, bola mnie piersi Nie było miesiąca w ktorym bym tego nie odczuwala. Niestety tym razem jest inaczej. Zostało mi 2 dni do okresu, a piersi nie bola nic a nic. Co jeszcZe mnie zastanawia w tym cyklu nie miałam w ogóle sluzu. Zawsze on występuje, tym razem nic. Cały cykl sucho. Jedyne co odczuwałam to przez kilka ostatnich dni delikatny bol w dole brzucha, takie ciagniecie... Ale już przeszło. Zastanawia mnie o co chodzi i czym może być to spowodowane. W tym cyklu wspolzylam z chłopakiem 3 razy, ale za każdym razem zabezpieczalismy się prezerwatywa, i nigdy nie było niczego nie pokojacego. Bardzo proszę o pomoc. Trochę się martwię.

Gość gość
Nie martw się Skarbie :) Wszystko napewno jest OK. Wypij szklankę ciepłej herbatki i zaraz poczujesz się lepiej :)

Gość Alex007xxx
Znam Twoj stres z autopsji :) Wyluzuj się, a spóźniona dama sama przyjdzie :)) Jeśli będzie coś nei tak, odezwij się poklachać na email aleks.andras@o2.pl :) Pozdrawiam Olka, 3mam kciuki.