Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie w Londynie wyśmiewają wygląd innych

Polecane posty

Gość gość

Jestem gruba. Tak, wiem o tym. Tak, zdaje sobie z tego sprawę. Choruje , biorę sterydy, ale ludzie rzecz jasna powiedzą, ze za dużo i niezdrowo jem. Staram się zrzucić nadmierne kilogramy, ćwiczę, ale jeszcze dość długa droga przede mną. Widzę te spojrzenia, głupie uśmieszki i słyszę komentarze na swój temat, na ulicy, w metrze, sklepach, autobusie. Niestety nie wymyślam ani nie przesadzam. Nie ubieram tez ani krótkich ani obcisłych i nie stosownych do sylwetki rzeczy. Czasem najchętniej zaszyłabym się w domu i z niego nie wychodziła, no ale to nie jest rozwiązanie i tak nie da się żyć. Zawsze myślałam, ze w Londynie ludzie są bardziej pochłonięci sobą, ze nie zwracają aż tak uwagi na innych, ze są tolerancyjni, a tu jednak . . . Czy ktoś z Was doświadczył czegoś podobnego ?

Gość gość
to na pewno polaczki sie smieja. olej debili i rob swoje. ten sie smieje kto sie smieje ostatni. karma powroci kiedys, gwarantuje. :)

W Londynie zamieszkuje około dziewięciu miliona osób, więc nie maluj ludzi na czarno i biało z łaski swojej. ;)

Gość gość
W Londynie maja świra na punkcie wyglądu - powinieneś, a najlepiej musisz m iec jak oni markowe ubrania, buty, torebki, gadżety, zgrabna sylwetkę, dobry makijaż itd itp

Gość gość
Prawde piszesz. W PL jest wieksza kultura, nikt sie nie smieje pełna demokracja.

Gość gość
W Londynie masz taka mieszankę że zawsze ktoś będzie się na ciebie patrzal. Jest o wiele większa tolerancja niż w PL ale i tak znajdą się "świeżaki" które będą się gapic i komentować. Jest duża szansa ze to właśnie Polacy :p

Gość gość
masz tylko jedno zycie chyba wiec lej na innych, co cie to qrwa obchodzi co jakis debil mysli :D

Gość gość
18.16 ty najwyrazniej Londyn znasz wylacznie z telewizji. W Londynie mieszka okolo 9 mln ludzi, ogromnie roznorodnych pod wzgledem wygladu, pochodzenia, stylu, stanu majatkowego. Wszyscy wszystko widzieli i nikogo juz nic nie dziwi. Nikt naprawde nie zwraca uwagi na innych. Mialach autorko pecha trafilas na jakichs wyjatkowych chamow i prostakow.

Gość gość
Byłaś w Londynie w PL chyba :D:D słabe prawo, nikt tam na nikogo nie zwraca uwagi Raz szlam zapłakana przez ulicę, nikt mi się nie zapytał czy wszystko ok :( Za to nieraz próbują mnie podrywać.... ciapaki i inni

Gość gość
qrwa masakra jak sie czyta komentarze tego przyglupa bingola :D pelna demokracja, nikt sie nie smieje w plu :D :D :D tepak je/bany chyba nigdy z domu nie wyszedl bo pier/doli takie bzdury ze rece opadaja. no chyba ze sie tak kumple gejucha dobrze kamufluja ze debil nie wie ze na kazdym kroku mu osrana doope obrabiaja. w plu to normalka, zawsze qrwy znajda sobie powod zeby poobgadywac albo posmiac sie wiec grubsze osoby na pewno sa wysmiewane i jestem pewny ze w UK to polaczki ja wymiewali, inni maja wyje/bke na innych, kazdy zajmuje sie swoimi sprawami, to tylko polaczki takie nedzne zycia prowadza wiec musza sie pocieszac ze ktos ma niby gorsze zycie, nedzne szmaciska, jak ja ich nienawidze (jest wielka roznica miedzy normalnym Polakiem a polaczkiem)

Gość gość
Tak sobie tlumacz swinio eebana. Otylosc i nadwaga nie sa normalne i trzeba miec to pietnowac. Spasione swinie nie cwiczyly na wfie to teraz sie dziwia ze inni sie z nich smieja bueheheheheeeeeee. Nawet przewrotu w przod nie zrobia. Haha! Spasione polczyny

Gość gość
Za to ty ćwiczyłeś i.... Musiałeś wyjechać do tego okropnego UK Hahahaha

Gość gość
pietnowac to trzeba takich pedalow jak ty cwelu. niektorzy nie maja wplywu na to czy sa grubi. ja nie jestem ale to wiem. ty za to gowno wiesz debilu z podstawowym niepelnym :D to tez trzeba pietnowac, takich niewyksztalconych cweli trollujacych w necie, mamy niezla pompe z takich przyglupow i szczerze, wolalbym byc gruby niz tak pusty jak ty idioto :D

Gość gość
Haha prawda, jak bylem w uk niezła mielismy beke z angielskich pasztetow jak wracalismy ze znajomymi po pracy:D:D:D a one sie spogladaly i nic po polsku oczywiscie nie kumały co mowimy:D:D niezła jazda , trzeba niedlugo to powtorzyc bo sie kasa konczy

Gość gość
Niektore Angielki maja nienaganna figure :P nie to co bingolek i jego kumple, brzuszki piwne :D:D

Gość gość
przewrot w przod buehhheeehhee masakra jaki tepol :d

Gość gość
Ja kiedys mieszkalem z jedna Angielka Chloe, byla piekna i miala zaje!biste cialo :D

Gość gość
Oh wow, naprawdę? Się nie podniecaj koleś...Angielki z super ciałem to nie jakiś ewenement.

Gość gość
W kazdym kraju, sa kobiety piekne, przecietne i pasztety

Gość gość
Tak jak mówili poprzednicy: generalnie ludzie mają wyj****e na to jak wyglądasz. W Pl prawie każdy się lustruje wzrokiem, czasem czujesz że ktoś ocenia twój wygląd/ubiór. Tutaj możesz chodzić po mieście w piżamie i każdy ma to w d***e. Angole w pracy nawet skomplementują Twoje dziurawe dresowe spodnie bo wyglądają na wygodne. Zawsze jednak znajdą się ludzie, którym coś nie pasuje, często niestety brakiem kultury cechują się Polacy. Dlatego nie zadaję się z Polakami: większość to ograniczeni umysłowo rasiści, chleją i palą zioło.

Gość gość
A dlaczego sterydy powodują nadwagę? Przecież same w sobie nie powodują tycia, tylko zwiększają apetyt, a to że ktoś nie umie się powstrzymać...

Gość gość
Tutaj możesz chodzić po mieście w piżamie i każdy ma to w d***e x nie kazdy swinio, nie oceniaj wszystkich po swoim zapijaczonym pgrze, ja i moi kumple w uka za kazdym razem mamy głośną beke jak widzimy takie ewenementy:D haha! trzeba sie ubierac z klasa a nie byle jak

Gość gość
@19:54 nic nie trzeba. Od kiedy grupa nieudaczników z PL jest dyktatorami mody? Nikogo nie obchodzi twoje zdanie i twojej gejowskiej brygady, ciulu.

Gość gość
Swinio w ubiorze ulicznym obowiazuja pewne konwenanse w cywilizowanym swiecie. Znaczy to ze w pizamie i papciach chodzi sie po domu koniec kropka. No ale uka to odwrotnosc cywilizacji tam moda zatrzymałą sie na latach 70tych. Rozumiesz to eebany przygłupie? Pozradke musi byc. Gnij w uka

Gość gość
@20:58 czyli trafilam w dziesiatke z gejowska brygadą. się nie popłacz czasem z przejęcia ;) przejdź sie do pierwszego lepszego sklepu i zobacz co jest w srodku. Piżamy jako codzienne ubrania. Najnowszy trend. Ups. Nie udało ci się, wracaj na murek i smiej się z kolegami. Nic innego ci nie zostało.

Gość gość
buehhehehe bingol cweli pedal ciagle o tych kumplach z ktorymi dymaja sie w osrane dooopy, masakra jaki je/bany nolife :D :D :D