Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet czasem dochodzi szybciej ?

Polecane posty

Gość gość

Czasem zdarza mu się dojść dużo szybciej niż zazwyczaj. Od czego to zależy? Od dłuższej przerwy w seksie, od poziomu podniecenia?

Gość gość
Moj przy "nornalnym" seksie dochodzi w jakies 4 minuty i przez 10 lat nic sie nie zmienilo :)

Gość gość
Bo orgazm rodzi się w mózgu U kobiety musi dłużej szukać 😴

Gość gość
jeśli dawno nie miał to chwila i już, trzeba spuścić ciśnienie, no i jak jest za bardzo podniecony to też może

Gość gość
Powiem tylko za siebie, a nie za "ogół facetów". Jeśli mnie bardzo podnieci, to dochodzę szybko.

Gość tartamalinowa
Albo stresik jak za bardzo chce się wykazać. Ale w tym nie ma nic złego pod warunkiem, że w krótkim czasie znów będzie gotowy, a nistety z tym już gorzej. Ale dla takich to erozon przydatny, jeśli myślą też o swojej drugiej połówce i, że ona też coś od życia mieć powinna. Jak się obrobi w cztery minuty i obraca tyłkiem, to po co komu taki "kochanek"....

Gość gość
Hej, ja mam tak ze po długiej przerwie dochodzę szybciej natomiast przy regularnym seksie dłużej. Ale powiem ci ze jeżeli użyje pompki erekcyjnej tak przez ok 30 minut to żona się dziwi ze tak długo mogę. Mój penis ma 17cm dl i ok 17 obwodu, a po pomoce jest jeszcze większy więcej krwi napływa i potrzeba mi znacznie dłużej wiec może to zależy od gabarytów po pomoce ma 18,3 obwód i ponad 18 cm dl

Gość belladoll
Od tego, w którą dziurkę włożył. :D