Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coś dla męskiego oka

Polecane posty

Gość gość
Tak dokładnie, to modelka patrzy w stronę Grota, z balkonu na (prawdopodobnie) ostatnim piętrze ostatniej lub przedostatniej klatki. Czy przekonałem Cię, seksowna sąsiadko?

Gość mar_kowa
Pudło sąsiedzie.

Gość gość
Nie sądzę, żebym bardzo spudłował (może piętro)Mniejsza zresztą z tym. Moją intencją było pokazać Ci, jak poprzez wrzucenie do sieci dwóch fotek, na których niby mało widać, niechcący podałaś dość informacji, by dało się stwierdzić z dużą dokładnością, gdzie mieszkasz. Na tym moja rola się kończy, a Ty z tą wiedzą zrobisz, co zechcesz. Zdjęcia zresztą ładne, masz super figurę. Pozdrawiam.

Gość mar_kowa
Dziękuję sąsiedzie, do zapodaj już wysłana została wiadomość z prośbą o usunięcie zdjęcia. Jak widać na moim przykładzie kafeteria to chyba forum facetów, którzy się ślinią na widok zdjęć. Jakaś nauczka dla mnie na przyszłość. A zdjęcie z balkonu było zrobione owszem , na Ruczaju ale nie w lokalizacji podanej przez Ciebie. Czyli technika zawodzi:)

Gość gość
Wiesz, to forum erotyczne a zdjęcia sama tu wrzuciłaś, więc uwaga o forum śliniących się do zdjęć facetów wydaje mi się nieco niezrozumiała. Miejsce rozpoznałem nie przy pomocy techniki, lecz dlatego, że prawie to samo widzę ze swojego balkonu. Powie ktoś: przypadek, prawie niemożliwe? Ale jednak się zdarzyło :-)

Gość gość
Jak widać na moim przykładzie kafeteria to chyba forum facetów, którzy się ślinią na widok zdjęć. x A niby z jakiego powodu wrzuciłaś tu swoje foty? Twoim celem było aby jacyś faceci się zaślinili, bo to podnosi twoją samoocenę. No chyba że jesteś lesbą i liczyłaś że laski się zaślinią :P

Gość gość
Nikt cię nie zmusił to wrzucania zdjęć swojej d**y na tym forum, więc nie zwalaj teraz winy facetów. I doskonale wyszło, może dzięki tobie inne kobiety, zwłaszcza te młode i głupie zastanowią się zanim wrzucą do sieci swoje nagie fotki, bo potem mogą tego pożałować.

Gość gość
Panie i panowie, proponuję zostawić moją uroczą i nierozważną sąsiadkę w spokoju. Chciała zabawić się dość w sumie niewinnie, miało wyjść fajnie, wyszło jak wyszło - myślę, że już zrozumiała a przez hejt nie zrozumie więcej.

Gość gość
Ale to żaden hejt, tylko ostrzeżenie i rewanż za naskoczenie na mężczyzn dla których to właśnie fotkę wrzuciła :P

Gość gość
mogłabym napisać o pewny bear gryllsie z Ruczaju który tu przesiaduje i zdj penisa wrzuca, ale ja wiem, robić mu czarny PR :-D

Gość Wyzwolona ja
Faktycznie kobieta ma ładną figure . :) A i widok ciekawy , tylko dlaczego ona tam jest tak sama? ;)

Gość Wyzwolona ja
Ciekawe kim jest fotograf? :)

Gość mar_kowa
Moim zamiarem nie było naskoczenie na facetów a jedynie pokazanie kobiecego ciała w bieliźnie. Chodziło o zmysł, wyobraźnię ... Okazuje się że to był błąd, nie pokażę już więcej zdjęć. Może dla niektórych facetów działa rozłożenie nóg w pozycji 14.45 i czerpanie satysfakcji z widoku obnażonych narządów. Kim był fotograf? To mój facet, który zawodowo się zajmuje fotografią. Ktoś wcześniej napisał że nie ma piękniejszego widoku dla faceta jak kobieta w fajnej bieliźnie krzątająca się po domu.Tak , on to bardzo lubi. Lubię go prowokować, lubię kiedy mętnym już okiem udaje że ogląda tv .... Chyba to właśnie na tym polega. Nie mniej jednak chcę uprzedzić Wasze domysły , wie że dodała tutaj zdjęcia i pewnie w pracy czyta to co się tutaj pisze. Pozdrawiam Cię Kochanie:):) Czas opuścić to miejsce, życzę wszystkim miłego wieczoru.

Gość gość
burek is that you?

Gość gość
Facet zawodowo zajmujący się fotografią? Żartujesz chyba. To nie są zawodowe zdjecia.Jedno robione z ręki ac to drugie z balkonu jest kiepskiem i napewno nie robione przez zawodowego fotograf a. Druga sprawa to że wyskakujesz do facetów cz pretensjami i wyzywasz. A czemu niby miało służyć wrzucenie zdjęć na ten portal jeśli nie pokazamiem im się w negliżu? A najzabawniwjsze jest stwierdzenie ze Twoj facet wie, ze tu wrzucasz.To śmieszne , niewarte komentarza=

Gość gość
ładny widok za oknem, ale pani nie w moim guście, bez bioder i wcięcia w talii jak facet i tyłek kwadratowy jakis