Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10 najlepszych filmów jakie widzieliście

Polecane posty

Gość gość

Stwórzcie swój ranking 10 najlepszych filmów jakie mieliście okazje oglądać. Moj ranking: 1. Forest Gump 2. Skazani na Shawshank 3. Zielona Mila 4. Ciekawy przypadek Benjamina Buttona 5. Choć goni nas czas 6. Prawdziwa historia 7. War World Z 8. Marsjanin 9. Ludzkie dzieci 10. Nietykalni

Gość gość
Ja wypiszę 5: 1. Double penetration with Lisa Ann 2. Pirates 3. Wchodzisz Andrzeju 4. Wet and furious 5. Rocco Siffredi and Swedish Woman

Gość gość
Twórczość Kieslowskiego - cala, szczególnie "Przypadek" i "Trzy kolory". "Amores perros" "Za wszelką cenę" (Million Dollar Baby) "Buntownik z wyboru" (Good Will Hunting) "Bienvenue chez les Ch'tis" (ale tylko w oryginale, w polskim tlumaczeniu film nie jest ani smieszny, ani madry i nie ma go po co ogladac - polski tytylu "Jeszcze dalej niz polnoc") "Avatar" w trojwymiarze (jedyny film jaki warto ogladac w tym formacie) "Prorok" "Medium" z Mattem Damondem i zapewne wiele innych. Rzecz w tym ze nie lubie oglądać wielokrotnie tego samego filmu, wiec tytuły uciekaja.

Gość Brunetka89x
1.Dziewczyna z sąsiedztwa 2.Dziewczyna z tatuażem 3.Juleńka 4.slodki listopad 5.Czarna Dalia 6.Ludzka Stonoga 7.ostatni dom.po lewej 8.Eden [serducho ] 9.Obecnosc 10.Sierociniec powiem wam tak codziennie ściągam parę filmów mam ponad 1000 płyt z filmami segregowane, mogę polecić wam naprawdę mocne kino warte obejrzenia! Jak coś to pisac. Te filmy wyżej są dobre ale nie pisałam w kolejności.