Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedroneczka4102

Prześwity na skórze głowy :(

Polecane posty

Gość Biedroneczka4102

Czy ktoś ma podobne doświadczenia po użyciu rozjasniacza? Rozjasnialam 4-mce temu włosy i jest tylko gorzej zamiast lepiej, włosy wypadają i się krusza mam już prześwity skóry :( stosuje loxon 5% na skórę głowy brałam revalid teraz zazywam vitaminum PP myje szamponem z dermeny. Jak długo czekać za baby hair kiedy się pojawia? Czy może trwałe je uszkodziłam? :( błagam pomóżcie...

Gość Biedroneczka4102
Halo? Jest tam kto? Nikt nie pomoże?

Gość gość
Kup sobie wcierkę firmy jantar wcieraj codziennie przez 3tyg. Potem możesz użyć odzywki wax dla ludzi po chemii. U mnie oba specyfiki zadziałały i mam milion krótkich wloskow u nasady glowy

Gość gość
Możliwe że stale uszkodzilas, oglądałam kiedyś taki program o brytyjce co za długo trzymała rozjasniacz i zostały jej łyse placki. Idź z tym do lekarza dermatologii. Zobacz czy nie uszkoeziłaś trwałe cebulek.

Gość gość
Znam ten stan, chociaż ja nie przez rozjaśnianie, a tak po prostu nagle zaczęły mi mocno wypadać włosy. Ja stosuje wcierkę Vitapil, do tego stosuję się do rad, które znalazłam w artykule, może Tobie też się przyda : http://znajdzlekarza.pl/swiadomypacjent/wypadajace-wlosy-zmora-kobiet-i-mezczyzn Ale jakby CI tak mocno wypadały - to możesz iść do dermatologa, niech lepiej sprawdzi czy to nic poważnego...

Gość Biedroneczka4102
Byłam u dermatologa i nic konkretnego mi nie powiedziała popatrzyla z daleka na włosy i tyle byłam już u niej dwa razy i jedyne co to zmieniła mi znów leki z revalid -u na vitaminum PP. Jeśli cebulki były by trwale uszkodzone to odrost chyba też by się nie pojawił? Na badanie trychologiczne niestety nie mogę sb pozwolic ponieważ tu gdzie mieszkam w okolicy nie wykonują takich badań :(