Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maruszzzkkaa

czy on mnie chce

Polecane posty

Gość maruszzzkkaa

Witam,Jestem niedoświadczona w relacjach damsko męskich dlatego zwracam się z prośbą o pomoc, radę. Około roku temu poznałam mężczyznę 33 letniego. Od razu z mojej strony zaiskrzyło do niego. Wiedziałam że mu się podobam. Starał się, oferował pomoc w rozwiązaniu moich problemów. Po miesiącu znajomości doszło pomiędzy nami do bliskości (pieszczot bez stosunku) od tej pory on stał się dla mnie chłodniejszy. Już nie oferował pomocy, nie dzwonił dzień w dzień, a w czasie rozmowy na internetowym komunikatorze odchodził bez pożegnania lub odpisywał z dużym opóźnieniem. Chciał jednak spotykać się ze mną nadal w wiadomym celu. Tak tez robiliśmy - spotykaliśmy się raz na 1-2 tygodnie u mnie lub u niego w mieszkaniu. Było mi z nim dobrze w łóżku więc pogodziłam się z tym, że między nami nic nie będzie a tylko fizyczna bliskość dlatego nadal chciałam tych spotkań. On również chciał. A w połowie znajomości zaczął bardziej się starać, był czuły i troskliwy i zaczęło mi się wydawać,że chce związku ze mną. Od około miesiąca on zaprzestał spotkań ze mną, pisze do mnie na internetowym komunikatorze zawsze kiedy jestem lecz już nie dzwoni i nie wprasza się do mnie do mieszkania. Kontakt jednak cały czas podtrzymuje. Nie wiem co o tym myśleć. O jego zachowaniu.Zakocham się w nim ale związku się bo boję się większego zranienia. Dać sobie z nim spokój czy brnąć w to dalej? Co zrobilibyście na moim miejscu.

Nie chce cię. W sensie nie zależy mu na związku z tobą. A kontakt podtrzymuje. Dlaczego miałby go zrywać? Jesteście znajomymi.

Gość gość
Za szybko dostał czego chciał. Po sex przyjdzie jak mu się zachce dlatego nie zrywa kontaktu. Nie oszukujmy się traktuje Cię jak kobietę do lozka nie do związku. Faceci na inne patrzą a z innymi chca się żenić.