Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość

patrze na swoje zdjeciasprzed lat i jakos wygladalam ladniej fakt ze dobijam 40 ,mlodsza bylam ladniejszamam kochanego meza,wspaniala core,ale jakos zal ze zbrzydlam..:( pocieszcie mnie

Gość gość
No tu nie ma co się pocieszać tylko trzeba się wziąć za siebie.

Gość gość
nie jestem gruba,mam figure,tylko brzydka twarz,jakies nieregularne rysydbam o siebie ,jezdze z cora rowerami,ale czuje sie brzydka,ot tak

Gość gość
Jak masz brzydką buzię to już tego nie zmienisz. Naucz się z tym żyć.

Gość gość
ale jak nauczyc sie

Gość gość
Autorko ale większość tak ma że jak koło 40-stki porównuje zdjęcia bieżące do starych to na tych starych był ładny. Ja teraz tak wyglądam że bez makijażu jestem już brzydka i nawet makijaż mi nie za bardzo pomaga, a jak miałam 21 lat to byłam bez makijażu przeciętna a w makijażu ładna na tyle że byłam zachwycona sobą na zdjęciach i ludzie prawili komplementy. Teraz to już zamierzchłe czasy. Figura też kiedyś rewelacja, na plaży się czułam fantastycznie w bikini, a teraz co z tego ze nadal szczupła jak skóra, tkanki pod nią zwyczajnie się poniszczyły. Szkoda że młodość trwa tak krótko.

Gość gość
uroda dla kobiety to nieszczęście , za to skarbem dla każdej jest dobre serce o ile takie mają

Gość gość
dziekuje Wam,wlasnie tego czego mi nie brak to dobrego serca,pozdrawiam

Najlepiej się zaakceptować jaką się jest, nic się w sprawie wyglądu nie zmieni, a na pewno bedzie Ci się zyło lepiej ! :)

Gość gość
nie ma ludzi brzydkich, są ludzie podli lub dobrzy. ja jestem uznawana przez ludzi za atrakcyjną, a sama sobie się nie podobam :( mam urode w typie k.Holmes duze oczy i lekko xadarty nos... moim zdaniem nie jest to atrakcyjny wygląd, a choć mam 35lat to wiele osob mnie komplementuje. to jest problemem ze większość dookola uznaje mnie za atrakcyjną a ja wolę blondynki... także trzeba uznać ze wygląd to rzecz drugorzedna.