Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny gość

Wstydze sie mojego nazwiska pomocy :(

Polecane posty

Gość Smutny gość

Chodze do gimnazjum. Mam tego dosyc, czytania listy obecnosci... jak ktos wyczyta moje nazwisko to slysze szepty i smiechy. Mam na nazwisko CYC :"( dzisiaj bylo takie cos na lekcji, ze musielismy przykleic jakis obrazek, kazdy sie pytal kazdefo czy ma klej i ja doslownie zalamalam sie gdy uslyszalam, ze cycusia go ma (czyli ja) ;( pomocy to jest straszne, boje sie przedstawiac i wgl ;<

Gość gość
nie masz się czego wstydzić, ja lubię cyce, szczegolenie młode jędrne, sterczące cyce, niestety z racji wieku po 50 nie są mi dane takie cyce, mogę sobie tylko patrzeć i patrzę sobie, duzo i często oglądam i serdecznie pozdrawiam, trzymaj się mocno

Gość gość
mozesz zmienic

Gość gość
Jak skonczysz 18 lat, mozesz wystąpic do sądu i zmienic nazwisko. Nie musisz pytac rodziców o zgodę.

Gość gość
zmien na cycolina

Gość gość
Ja znam faceta o nazwisku Ocipka :P Nie ma się czym przejmować, przynajmniej już na początku robisz wrażenie, a dziś to połowa sukcesu. Lepsze nazwisko Cyc niż Psikutas bez s :P

Gość gość
A ja znam dziewczynę o nazwisku Fiut. Serio, dopiero pod koniec studiów (w maju tego roku) zdecydowała się pójść do urzędu i zmienić nazwisko

Gość gość
Musisz sie wyluzowac i smiac sie z zartow ,a jak bedziesz miec 18tke to sobie zmienisz nazwisko i po klopocie ,glowa do gory ;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czeka Cie nie lada zadanie. Ludzie w wieku gimnazjalnym lubia sie nabijac i czesto nie zastanawiaja sie na ile ich zarty moga byc nieprzyjemne. Albo o to nie dbaja. Unikanie czy klocenie sie z nimi nic nie da. Najwyzej zarty sie nasila. Moze od tego zacznij. Nazwisko masz takie jakie masz , innego miec nie bedziesz. Moze wykorzystaj to. Skoro i tak nie zmienisz sytuacji to sproboj znalezc w niej cos wesolego dla siebie. To nie jest proste ale przy odrobinie samozaparcia da sie zrobic. Mowi sie , ze najsilniejszy jest ten , kto potrafi kpic sam z siebie. Powodzenia.

Gość gość
Ja znam dziewczynę co ma świniuch na nazwisko... To jest przykre dopiero