Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudlam 10 kg w dwa tygodnie i jestem z siebie dumna

Polecane posty

Gość gość

z 63 do 53 przy 161cm. Jadłam trzy posiłki, ale baaardzo male, trochę cwiczylam, ale niezbyt regularnie. Cudowne uczucie, polecam ^^

Gość gość
nie wiem jak to zrobiłaś, ja przeszło 3 tygodnie jestem na diecie, wiecej i może ze 2 kilo mi spadło

Gość gość
A teraz wpiertalasz na nowo śmieci? :D

Gość gość
Nie przejmuj się autorko :D, efekt jojo i te 10kg wróci do Ciebie z nawiązką :D.

Gość gość
Nie, będę teraz fit :D ide zapisać się na silke zaraz. Może za dużo jesz na tej diecie, ja nie przekraczalam 500 kcal

Gość gość
Efekt jojo gwarantowane

Gość gość
jeśli chcesz, byśmy Ci zazdrościli - to nie ma czego. a zresztą, wymyślasz - przy Twojej wadze startowej i wzroście, nawet nic nie jedząc i ćwicząc 3 godziny dziennie nie chudłabyś tyle. lecz moze 2-3 kilo. ja np mam 164 cm. ważę obecnie 56 kg. z wagi 67 kg schodziłam 5 miesięcy. czyli 2 kg na miesiąc. ale ja jadłam 5 posiłków, jadłąm czasem słodycze, czasem wypiłąm piwo lub mialam kilka kawałków pizzy, za to regularnie dużo chodziłam, pływałąm i biegałam. regularnie i dużo mam na myśli że chodziłam średnio 60km (w tym też trudne tereny a nie płaski chodnik koło domu) tygodniowo, przebiegałam jakoś 15-20 km tygodniowo i pływałam 2 godizny tygodniowo.

Gość gość
Będzie jo jo oj będzie. Tak drastycznie nie można chudnąć, to jest złe

Gość gość
Nie chcę, żeby mi ktokolwiek zazdrościł, a w zupełności anonimowi ludzie w necie... a 9 kg w 5 miesięcy to mega dlugo, sama mówisz, że jadlas słodycze itp, więc nie wiesz jak byłoby gdybyś była na diecie. Z resztą każdy ma inną przemianę i nie ma się co kłócić, nie chcesz to nie wierz, ale waga mi spadła i tyle

Gość gość
ja (11, a nie 9 kg w 5 miesiecy) mam świetną przemianę materii. tylko zauważ że BIEGAM PŁYWAM = MAM MIĘŚNIE KTÓRE SPORO WAŻĄ. w obwodach mi nieźle poleciało. jak dwie koleżanki porównały moje zdjęcia w tej samej sukience sprzed i po, poweidziały ze wyglądam "po" na 15 lub wiecej kilo mniej. to chyba o to chodiz, a nie o liczbę>? i nie katowalam się dietą 700 kcal dziennie czy coś :O lec jadłąm jakoś 1800-2000 nawet, ale spalałam biegajac np 600 kcal.

Gość gość
Gratuluję Autorce :) Co jadłaś konkretnie napisz i jak małe to były posiłki?

Gość gość
wiecie, że zbyt chuda sylwetka jest nie zdrowa dla organizmu?

Gość gość
jadłaś 500 kcl? rzeczywiście ekstremalnie, ja aż tak to nie więcej jadam bo nie chce jojo dostać:D

Gość gość
Nie przekonujesz mnie. W dwa tygodnie 10 kg - nie da rady.

Gość gość
Nie jestem zbyt chuda, mam wagę w normie, więc spokojnie. Jadłam na śniadanie kromkę chleba z jakimś serem bez masła i jakieś warzywo, na kolacje tak samo, a na obiad zupę i też jakieś warzywa, np. gotowane brokuły fasola szparagowa.

Gość Zadowolona 2016
Tak, prawdopodobnie w tym przypadku pojawi się niewielki efekt jo jo, ale nie przejmuj się. Liczy się motywacja, na poczatku też nie osiągałam zamierzonego efektu, ale teraz jest lepiej, znajomy znając moje problemy polecił mi ten poradnik, sam go napisał, poniewaź jest dietetykiem, co prawda ten sposób nie jest dla wszystkich, ale każdy wyciągnie z tego właściwe wnioski.

Gość tymiol23
Eee ja w 2 tygodnie zrzucam 4kg ale dodam iż jem regularnie,dietetycznie plus suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl no i ruchu dużo ruchu więc nie wiem jak można zrzucić 10kg w 2 tygodnie jak dla mnie nie realne!