Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryszard i Jarus

Chlopaki do wziecia z Polsatu czesc III

Polecane posty

Gość Ryszard i Jarus

Po rozpoczeciu nowego sezonu zaczniemy tu pisac, by bylo plynnie i nic sie nie zacinalo. Czekamy na premiere.

Gość gość
Nowy temat na nowy sezon. Jarek z mama je pizze, Anielka nie zabrala zebow a zamowila zapiekanke. Gumis flirtowal z kobietka, ktora ma meza. Z fb wiem tez, ze Aska od Rycha z nim kręciła :D

Gość gość
A biednego Ryszarda drania znowu zamknęli, ah te bezduszne prawo. Znalazł się i Nowy Swirus prawdopodobnie z okolic Strzelec Opolskich o dobrym sercu i oryginalnym charakterze który z własnej nieprzymuszonej woli okazuje wiele serca dla przydrożnych pań -przytuli, pocieszy a i do baru podwiezie , czasami nawet 5 naraz. A wcale o seks mu nie chodzi. Absolutnie. Są jeszcze dobrzy mężczyźni. Ino Brać!

Gość gość
Na początku Jaruś chciał fasolkę po bretońsku ale ostatecznie zrezygnował z obawy przed gazami jelitowymi.

Gość gość
Ten nowy sie ze ssakami lesnymi zadaje? A ja glupia myslslam, ze to jagodzianki :o

Gość gość
a mnie mówili ze to grzybiarki i też wierzyła a one pewnie maja grzyba ale pochwy

Gość gość
misiek zerwał z Andzeliką bo okazała sie wariatką , to było do przewidzenia z gęby jakaś dziwna już była.

Gość gość
Na fb serialu wyszła afera z Miśkiem z 16 października film.Potwierdza to szeagierka Łukasza że Andzela jest oki.Też myślałam że ona ma coś z główką.A misiek to lubi wypić leków na padaczke nie bierze bo rente chce i lubi wypić.Także nie taki Łukasz super jak w tv go pokazują. Jeszcze ten *****cz-wolontariusz no kurde...prawdziwy świr. Żal mi Jarusia z chorobą zespołu alkoholowego teraz Anielka mamusie zgrywa . Mieszkanko wychodzili dla niego ale zdrowia mu to nie zwróci. Jeszcze w domu dziecka był bo Anielka lubiła się bawić.

Gość gość
Tęsknię za Karciarzem,Panem Stasiem i Wojtkiem. Na fb "Riczard"z nową dziunią czyli wypatrywać jak kopa Dżoana dostanie w którymś odcinku.

Gość gość
no wiadomo że misiek ryży nie jest taki super jak go pokazują.Gdyby był fajny to myslicie że byłby samotny ? ha , na pewno nie z pewnością znalazłby dziewczynę ale jeśli pije, ma padaczkę, nie leczy się bo chce rentę bo robić sie nie chce to jest coś nie tak.Taki młody i już nie ma siły na nic i nieerób chory, nawet leków nie bierze.

Gość gość
ciekawe co słychać u pana Stasia i jego syna

Gość gość
Szwagierka Miśka nazywa się Iwona Lekka i potwierdziła że Misiek zachowal sie nie fair i że każda jego była to potwierdzi.Można to przeczytać zresztą wszystko na oficjalnej stronie w komentach. Wierzyć mi sie nie chciało że to prawda myślałam że Andzela walnęła się w trwałą ondulację. I zaczyna mnie denerwować że zaczyba się reżyserka i ustawki a nie jak na początku naturszczyki.

Gość gość
Wyczytałam na innym temacie że ktoś pisał że Stasio poważne długi ma w Niemczech siedzi,ranczo na sprzedaż a Andrzej to nie wiem ale jego dzieci w szkole życia nie mają. a ile w tym prawdy nie wiem Mogliby zrobić odcinek o tych którzy już nie występują o ich dalszych losach.

Gość gość
Ciekawe jak rozwinie sie postać leśnego wolontariusza . Tęsknie za Stasiem i jego kawkami:-) Zrób mię kawkie,albo dwie bo może kto najdzie.

Gość gość
A ten kumpel Riczarda od "owadów morza" to on sobie kogoś podobno znalazł?

Gość gość
Autentycznie po takiej jeździe jaką zrobił ryży i polsat tej dziewczynie na całą Polskę to bym ich o zniesławienie do sądu podała.

Gość gość
ten swir , nie pamietam jak mu tam tez sobie jakas kobiete znalazl - czysta i zdrowa :) podobno z kompletem badan do niego przyjechala

Gość gość
jak oglądam ten program to dochodzę do wniosku, że im fajniejszy mężczyzna tym większe problemy z powodzeniem u kobiet

Gość gość
misiek probowal zg****ic swoja babcie, siedzi teraz w pudle

Gość gość
Asia widziana dzisiaj w Biedronce w poznaniu na ul.kościelnej. Ciemne włosy ma

Gość gość
Ja z chęcią zamienię się na tydzień z nimi miejscami .Mam fajną pracę,mąż za granicą ,dzieci po studiach ale brakuje mi luzu .W moim świecie liczy się pieniądz .Chciałbym choć na krótką chwilę mieć to wszystko gdzieś

Gość gość
Co tu dużo mówić . Także czekam na kolejne części tego dokumentu bo sam jestem singlem a raczej starym kawalerem 45l. Tak naprawdę wszystkim łatwo jest oceniać , ale w zyciu naprawdę czasem jest pod górkę . Ja jestem z miasta , mam pracę , zdrowie jako tako i w zasadzie nie mam wiekszych problemów w zyciu . Jednak z kobietami jakos mi nie szło . Nie to że nie zapoznałem ,ze ich nie było . Po prostu jakos tak wyszło . Z natury jestem wesołym facetem , który stara się przejmowac tylko tym co warte przejmowania a bzdurami staram się nie dołowac . Były zwiazki , znajomosci itd . Niestety cały czas jestem do wziecia , wolny całkowicie bez zobowiazań . Chciałem nawet napisac do tego programu , ale ..............wiecie jak to jest . Człowiek sie wstydzi . Dlatego czekając na nowe odcinki kibicuje im aby ich zycie sie zmieniło .

Gość gość
zabrali nam wątek :( Co sądzicie o nowych odcinkach? Jestem w szoku, że Bandziorek jest w więzieniu. Niby taki spokojny chłopak a tu proszę, noga się powinęła.

Gość gość
bandziorek ma swoje za uszami :o paczek oblesny zbokol

Gość gość
Co u Błażeja z Mirellą?

Gość gość
Co u Błażeja z Mirellą?

Gość gość
nie pokazuja ich narazie a to dziecko ciekawe czy amerikana na pewno