Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nikt się we mnie nie zakochał

Polecane posty

Gość gość
Bo najwidoczniej nigdy nie dałaś szansy tym co kochać potrafią.

Gość gość
A skąd wiesz? Zakochania nie widać przecież i bardzo często ludzie je ukrywają, zwłaszcza kiedy nie widzą szans u osoby w której się zakochały. Pytanie czym jest dla Ciebie zakochanie, czego po nim oczekujesz?

Gość gość
chemia i dopasowanie charakterów doceniane przez obie strony to nie jest coś zwyczajnego :P

Gość gość
Mi zdarzyło się nie pokazać zakochania, więc może i ci zakochani w tobie nie pokazali

Gość gość
mam faceta, ktorego kocham. Tak nie bylo od poczatku. Jak go poznalam uznalam, ze jest po prostu ok. Zadnej chemii i motyli w brzuchu. Dopiero po kilku spotkaniach zaczal mi sie podobac. U nas wystepuje zgodnosc charakterow, wzajemne wsparcie. Nie ma uniesien milosnych . Ktos juz dobrze napisal, ze masz moze wyidealizowany obraz milosci

Gość gość
Tak to jest jak już od pierwszego wrażenia oczekuje się gromów z jasnego nieba, życie to nie serial, ani bajka, a miłość w bardzo wielu przypadkach rodzi się bardzo powoli.

Gość gość
ja nie wykluczam, że ktoś był zakochany, a ja o tym nie wiedziałam.

Gość gość
We mnie zakochał się nawet fajny facet, ja kocham innego, a on mnie nie. I gdzie tu logika?

Gość gość
daj szanse temu, ktory sie w tobie zakochal. Ty nie kochasz innego tylko sie w nim zauroczylas. To minie

Gość gość
Kiedyś dałam szansę na tej zasadzie i nic to we mnie nie zmieniło, tamten się zakochał we mnie jeszcze bardziej, a ja w nim dalej nic, aż mi zbrzydł i źle się czułam z tym, że go w to wplątałam, bo w końcu i tak musiałam zerwać.

Gość gość
ja nie wykluczam, że ktoś był zakochany, a ja o tym nie wiedziałam. x Dowiedziałabyś się gdybyś też była w nim zakochana, albo gdybyś dała mu szansę, a tak to dupa :P Tak to już jest, zakochujemy się w kimś, ale na ogół ten ktoś nie zakochuje się w nas i tak można czekać do usranej śmierci :P

Gość gość
To nie jest zauroczenie i wiem, że nie minie.

Gość gość
daj szanse temu, ktory sie w tobie zakochal x Rade bez sensu, kobiety bardzo rzadko zakochują się z biegiem czasu, jeśli kobieta od razu nic nie poczuje, to szanse na zakochanie są nikłe. Kobiety potrzebują intensywnych emocji i prawie każda kobieta powie ci, że już na pierwszej randce doskonale wiedziały że chcą być z tym facetem i że chcą się z nim przespać... i właśnie z tego powodu często dostają po dupie, bo ulegają prymitywnym emocjom i złudzeniu.

Gość gość
Rade bez sensu, kobiety bardzo rzadko zakoch*ją się z biegiem czasu, jeśli kobieta od razu nic nie poczuje, to szanse na zakochanie są nikłe. Kobiety potrzebują intensywnych emocji i prawie każda kobieta powie ci, że już na pierwszej randce doskonale wiedziały że chcą być z tym facetem i że chcą się z nim przespać... i właśnie z tego powodu często dostają po dupie, bo ulegają prymitywnym emocjom i złudzeniu. x na odwrót, co potwierdzają nawet badania naukowe: kobiety zakochują się po czasie, mężczyźni często w pierwszych sekundach.

Gość gość
mialam chlopaka, w ktorym bylam zakochana. Nagle z dnia na dzien mnie zostawil. Mialam mysli samobojcze. Juz minol prawie rok od naszego rozstania. Zakochanie minelo. Mam do niego teraz tylko zal. Wyrzucam sobie, ze moglam zrobic wszystko dla faceta, dla ktorego bylam tylko na jakis czas. Dopoki nie znalazlby sobie kogos lepszego. Czasami nalezy sie zastanowic czy dana osoba jest warta naszych uczuc. Dzisiaj spotykam sie z kims, kto mysli o mnie powaznie. Jednak pozostala we mnie niepewnosc , boje sie obdarzyc go uczuciami, zaufac. Prosze Boga, zebym juz wiecej nie musiala przechodzic przez to co ostatnio.

Gość gość
Nie mam pewności czy on się zakochał. Może raczej zauroczył, bo nie znamy się dobrze. Proponował mi spotkanie i spacer ale się nie zgodziłam.

Gość gość
daj szanse temu, ktory sie w tobie zakochal x Rade bez sensu, kobiety bardzo rzadko zakoch*ją się z biegiem czasu, jeśli kobieta od razu nic nie poczuje, to szanse na zakochanie są nikłe. Kobiety potrzebują intensywnych emocji i prawie każda kobieta powie ci, że już na pierwszej randce doskonale wiedziały że chcą być z tym facetem i że chcą się z nim przespać... i właśnie z tego powodu często dostają po dupie, bo ulegają prymitywnym emocjom i złudzeniu. x to byla moja rada. u mnie tak bylo. dalam szanse facetowi, ktory mnie nie interesowal na poczatku. dzisiaj jestesmy razem:)

Gość gość
Musiało być coś, co cię w nim zainteresowało. Ja tak nie mam.

Gość gość
Musiało być coś, co cię w nim zainteresowało. Ja tak nie mam. x Też tak mam. Tzn. myślę sobie, że ten ktoś jest dobrym gościem, może kimś w stylu dobrego kolegi z podwórka, ale nic więcej. Nie wyobrażam sobie np. żeby mnie całował, nie chciałabym tego.

Gość gość
Musiało być coś, co cię w nim zainteresowało. Ja tak nie mam. x nie pije, nie pali, z praca, bez tatuazy i piercingu:P, normalnie nam sie rozmawialo bez zadnych flirtow. Wydawal sie byc facetem w porzadku. Zaden badboy:D To wystarczylo, zeby sie z nim drugi raz spotkac. Bylismy wolni wiec dlaczego nie sprobowac. Dzisiaj nie zaluje:)

Gość gość
na odwrót, co potwierdzają nawet badania naukowe: kobiety zakoch*ją się po czasie, mężczyźni często w pierwszych sekundach x No chyba sobie żartujesz, nie kto inny ale to właśnie kobiety wierzą w miłość od pierwszego wejrzenia, faceci co najwyżej od pierwszego wejrzenia mogą chcieć dziewczynę przelecieć, taka mała ale dość znacząca różnica i nie gwarantująca niczego poza tym seksem :P To kobiety znacznie szybciej angażują się, szybciej ulegają emocjom i to kobiety zakochują się nie w mężczyźnie z którym się spotykają, ale w swoim wyobrażeniu o nim.