Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda mamcia

Czy to wody odchodza??

Polecane posty

Gość Mloda mamcia

Hej wszystkim. Pisze tu, bo juz nie wiem co robic. Przed wczroraj zauwazylam mokre plamy , ale nie zakladalam wkladki , bo nie bylo potrzeby, wczoraj to samo, moze troszke wiecej i bylam w szpitalu. Zbadali mnie i powiedziali ,ze nie wyciekaja mi wody. Dzisiaj mialam USG i powiedzial lekarz ,ze wody sa w porzadku. Jutro widze sie z polozna, ale dzisiaj zobaczylam wieksze mokre plamy na majtkach niz wczoraj i przed wczoraj. Zaczelam sie martwic , ale czy jest mozliwosc ze to wody jesli bylam badana i mialam USG i powiedzieli, ze to nie to ? PS. Jestem w 39tc + 4dni.

Gość gość
W tym tyg juz sa duuuze uplawy moze to to?;)

Gość Mloda mamcia
No mam nadzieje , tylko dlaczego jest tego coraz wiecej :(

Gość gość
Wiesz no ja sie nie znam bojest cos takiego jak saczenie siewod plidowych ale mi wody odchodzily w taki sposob ze wiedzialam ze to wody

Gość Mloda mamcia
No wlasnie, a ja nie wiem teraz co robic... Mysle ,ze jesli lekarze mowia ze jest ok to moge im zaufac chyba. :/

Gość Mloda mamcia
No wlasnie, a ja nie wiem teraz co robic... Mysle ,ze jesli lekarze mowia ze jest ok to moge im zaufac chyba. :/

Gość gość
może to czop śluzowy

Gość gość
Zbliża się poród. Na dniach urodzisz a może nawet i dziś. Tak czy siak życzę Ci bezkomplikacji porodu i dużo siły :-)

Gość gość
kochana,rodzilam cztery razy.zanim odejda wody pojawi sie rozowe plamienie jak przed okresem,jak odchodza wody to jakbys sikala,teraz to masz uplawy,ot co.nie panikuj.

Gość Mloda mamcia
Ok, dzieki wszystkim za odp. Watpie,ze to czop. Nie jest to takie "galaretowane" , raczej biale i wodniste ... Pojutrze termin , zobaczymy jak bedzie , ale juz bym chciala urodzic :)

Gość gość
Ja czułam cos takiego w czwartek nawet pojechalam do poloznej stwierdzila ze to nie wody i na pewno nie urodze w terminie w piatek równiez czułam mokro nad ranem w sobotę odeszly wody w duzej ilosci urodziłam w niedziele

Gość gość
Mialam tak pol ciazy, obfita wodnista wydzielina... dwa razy mnie badano pod katem wycieku wod (taki test paskowy w szpitalu, zapomnialam jak sie nazywa) plus sama badalam papierkiem lakmusowym codziennie i bylo ok, w ciazy tak sie ponoc zdarza. 2 razy mialam tez robiona czystosc i infekcji tez nie bylo. A cieklo i cieklo.

Gość gość
Witaj w klubie Kochana tez mam w poniedziałek termin i maja mnie już położyc na oddzial. Mam dokładnie to samo większą ilość śluzu ale takiego wodnistego. Tez się bałam,że to wody ale ponoć ich nie da się nie zauważyć. Planuje poród siłami natury, to moje 1 dziecko.

Gość Mloda mamcia
To tez moje pierwsze dziecko dlatego sie martwie. Poczytalam troche na forum i jeszcze berdziej sie oczywiscie zaniepokoilam heh. Juyro termin, a narazie dalej nic tylko dzisiaj rano poczulam jak mi cos leci i znow ta wodnista, mleczna wydzielina :p Mam nadzieje ,ze zacznie sie cos dziac. Mieszkam w Anglii jutro mam sie widziec z polozna i maja mi dawac termin za 12 dni na wywolanie czego nie chce, ale jeszcze mam nadzieje ,ze mala sama sie urodzi.