Gość Kolin Napisano Grudzień 8, 2019 Bez żadnych efektów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kolin Napisano Grudzień 8, 2019 "Efekt" występuje mimowolnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kolin Napisano Grudzień 9, 2019 No odpisz, bo to ciekawy temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano Styczeń 13, 2020 Dnia 8.12.2019 o 15:06, Gość Kolin napisał: Headscissors... Bardzo fajna zabawa... Każdą partnerkę tego nauczyłem. Podobało im się. W sumie ciekawe dlaczego. Kobiety lubią dominować, a ta forma dominacji musi dostarczać im przyjemności. Ale partnerka dostaje orgazmu kiedy dusi kogoś udami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kolin Napisano Styczeń 25, 2020 Może nie orgazm od razu... Są różne formy takich zabaw... Podniecające dla każdej ze stron lub dla jednej... Ale oczywiście wszystko zależy od preferencji seksualnych. Ja np. lubię to jako grę wstępną. Jednak to nie miejsce by się na ten temat rozpisywać. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulegly57 0 Napisano Listopad 10, 2021 Nawiązując do poprzednich postów mogę się sam udać do ogródka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach