Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tycie po zakończeniu karmienia piersią.. Pocieszcie!

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że temat sie juz przewijał ale po prostu już nie daje sobie z tym rady psychicznie! Rok przed zajściem w ciążę ważyłam 66-68kg, odstawiłam tabletki antykoncepcyjne i przywaliłam do 79 kg! Wtedy zaszłam w ciąże i dobiłam do prawie 100 kg- nie miałam cukrzycy ale jednak cukier utrzymywał się w gornej granicy normy i mimo ubogiej diety urodziłam dziecko na ponad 4 kg. Rok po porodzie ważyłam 60 kg i wtedy postanowiłam odstawić małego od piersi. Od marca do lipca przytyłam 3 kg gdzie naprawdę stosowałam MŻ, całkowicie zakonczylam kp 2 miesiace temu i obecnie waga pokazała 66 kg.. Bardzo puchnę, przybieram mimo restykvyknjej diety z miesiąca na miesiąc. Nie mam na nic sily, jestem śpiąca, zdolowana i tylko tydzien w mieisacu czuje sie jako tako potem zaczunaja puchnac mi twarz rece i tragicznie uda i stopy. TSH 3 miesiace temu 0,75 z czymś. Któraś z Was tez tak tyla? I beznadziejnie sie czula?

Gość gość
Zrób jeszcze raz tsh i dodatkowo możesz zrobić ft3 i ft4 czasem problem z tarczyca nie wychodzi w samym badaniu tsh