Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga676

Nagie zdj śpiącej byłej

Polecane posty

Gość Olga676

Wczoraj oglądałam zdjęcia z wakacji , moje i mojego mężczyzny, które znajdowały się na jego komputerze do którego mam dostęp . I stało się ... przeglądałam je w jakimś programie do obróbki zdj i wyskoczyło mi nagie zdj jego śpiącej byłej z którą był 12lat. Pamiętam ,że kiedyś w nocy byliśmy w łóżku . On myślał ,że śpię i zrobił fotkę mojego nagiego ciała . Gdy spostrzegł ,że się obudziłam natychmiast odłożył tel na szafkę nocna i udawał ,że śpi . Ja natomiast poprosiłam do aby pokazał mi galerie . Nieco zmieszany podał mi tel .zobaczyłam zdj swoich miejsc intymnych . Udawał zdziwionego i twierdził ,że tel mu się psuje i sam robi zdj . Przysięgal na wszystko ,że to przez przypadek . Nie chciałam mu wierzyć ,ale próbowałam to sobie jakoś wytłumaczyć . Twierdziłam ,że skoro mnie kocha i podoba mu się moje ciało to może chciał mieć takie zdj w tel . Tylko dlaczego nie zapytał co ja na to ? Ale wracając do sytuacji z wczoraj ... gdy zobaczyłam zdjęcia jego byłej nagiej , zapewne też nie świadomej tego ,że robił jej takie zdjęcia , poczułam obrzydzenie do niego . Zresztą uważacie ,że to jest normalne aby będąc od roku w nowy związku trzymać zdj c.pki byłej ?

Gość gość
popiepszony debil jak robi taki zdjecia bez zgody , mniejsza o to ze trzyma zdjecia bylej , uwazaj zeby te zdjeca nie trafily do netu

Gość gość
to jest normalne, ma pamiątkę c**y jaką dymał, twoją też chce mieć aby kiedyś się pochwalić kolegą jakie piczki rochał, po prostu zbiera starocie

Gość Olga676
Moje zdj usunął przy mnie ... nie powiedziałam mu jeszcze o tym co zobaczyłam . Od wczoraj się do niego nie odzywam a on nie wie o co chodzi . Jestem przekonana ,że jeśli mu powiem o tych fotkach to obróci kota ogonem i powie ,że przeglądam jego foldery ze zdjęciami i naruszam jego prywatność .